東京鍾意住邊區嘅酒店?

1001 回覆
104 Like 14 Dislike
果間雙床要千4蚊晚,住唔起
咁恐怖。咁我可能會揀神田果間
依家咁貴?之前不嬲7舊落到樓
3人房先1000
我諗係日子既問題
我日本黃金週去, 全部酒店都好貴
有雙床房、近地鐵而價錢又o岩暫時搵倒the b ikeburuko, Belken Hotel Kanda同東武levant...
本身我鍾意東武levant, 因為個廁所夠大
但我旅伴死都要住池袋, 詰東武levant好遠唔住, 咪上黎問下點樣
daiwa roynet有無
一係豪住池袋大都會
hotel mystays就要行好遠
唔怕有鬼sunshine city其實唔差
ching sickball
你講頭果兩間雙床房都平過百夫長少少,
但都要千3蚊一晚, 超晒我budget
我諗我說服旅伴唔住池袋算
反正我唔鍾意住咁多人既地方
thank you
一定要池袋?
其實池袋啲酒店好污糟
因為啲日本人叫外賣上酒店玩
所以簡啲新嘅酒店會好啲
旅伴第一次去東京, 話想住繁華既地區
不過我又多個原因說服佢住第度, thank you
我諗我會揀神田果間
睇d comment都唔錯
Book 左一晚日暮里almond hotel
啲早餐好似好正咁
繁華地區揀新宿銀座?
主要睇你玩東定西, 定係23區外
我習慣住西南邊去渋谷方便
有冇人住過台場日航酒店?
二千幾蚊一晚 個環境對唔對得住價錢?
父母第一次去日本 希望住得開心啲
點解要咁貴 你黃金周去?
想問如果夜晚想落街打下機 又想有溫泉仔浸下係咪都係新宿/上野 有冇咩心水啱毒撚一條友住
池袋打機
4月尾去東京 想問自己一個女仔獨遊 住上野/池袋好? 或者有冇人住過大森東梅茨酒店 ? 見有在日台灣人推薦
十年無去東京
請問下一家人去應該住邊性價比最好
3間房 有老有嫩就緊要就腳同乾淨
MIMARU?
丸之內酒店(東京站步行1分鐘)
京橋三井花園酒店(東京站步行7分鐘,地鐵京橋站步行1-2分鐘)

兩間都夠新,交通方便
親身住過
感謝巴打同樓上推介
想問下有無Airbnb經驗分享
見一間屋住晒成家都係2千蚊晚
但聽講Airbnb會delete負評 怕伏
但比起酒店平啲又大啲
多謝分享 池袋係咪都係凌晨一落樓下都有野食個啲
住到去新橫濱
依D時間係無敵家同一蘭
住Airbnb你唔好彩嘅話遇上濫收清潔費用就無謂,嗰邊又唔承認,冇王管

出去旅行都係求開心,做乜要慳呢少少錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞