東京鍾意住邊區嘅酒店?

1001 回覆
104 Like 14 Dislike
想book大少少嘅房,就三井花園
秋葉原向右
淺草橋,兩國,錦絲町,都係又平又方便
thanks
彩虹橋景就台場Hilton
東京鐵塔就王子花園塔
Luxury +大品牌就conrad ritz carlton
夜市就新宿哥斯拉
可唔可以講下點?
Book左月尾
但有人講樓下club live music勁嘈
我怕瞓唔到諗緊轉酒店
有冇富士山酒店推介
個人覺得麻麻,你如果想睇電視台要問counter 拎個機頂盒先睇到。樓下就唔會嘈到你既,下面間七仔麻麻地,唔係lawson同family mart 差d ,同埋有d細。
但一千蚊一晚又真係好平,以東京1000 蚊黎講算幾抵。地點算方便,但冇地方泊車,要泊附近果個tokyo plaza

因為我住左兩間,呢間同埋銀座musse ,musse就好好多,又方便,不過貴一個double
好似唔少人都覺得麻麻
不過印象中間房好似有23sqm? 唔係應該大過銀座musse咩?幾年前book過musse, 不過佢唔肯幫我book餐廳我就cancel booking

我以為係冇得睇電視tim, 如果用佢個projector睇我估應該唔太差?

本身諗住呢間住兩晚,之後去新橋住三晚,方便之後羽田返香港
而家諗緊不如新橋嗰間住哂5晚
房好似係大過musse,但佢床放正中間,你開埋個projector 落黎好撚落行,同埋沖涼剩係得企,連日本坐果d 都冇得坐

musse 果到有氣d ,因為正落樓下就係一間好大既7仔。musse 地點都好d,同埋有停車場

呢間你要過馬路先到7仔,仲要間7仔係死死氣果d

不過一千頭既話其實算係咁,我唔會話好差,不過我住musse 開心d
河口湖?
湖南莊/溫泉寺夢殿
一月去book左錦糸町MIMARU,房間有廁房可以係SEIYU買牛肉返去打邊爐
見到湖南莊都勁多好評,想問係咪寫住包晚餐都一定係一泊二食?同埋有紋身係咪唔可以浸酒店個大眾浴場?

包晚=一泊二食
不包晚=早餐

我無去過大浴場
去過私人
好似3定5000yen一個鐘左右
両国推介 Ryogoku View Hotel
新浄 乾浄 両国站 行3分鐘就到
重要 價格經濟
河口湖

直接見到富士山
24 hrs SEIYU 超正
不過錦糸町樓下好多食店開到好夜,落去食都得
東急stay 係咪全部都有房內洗衣機同微波爐?
唔係 有啲細房係無
新宿仲有咩推介.你哋講嗰d全部變檢疫酒店
諗住下個月過去第一晚訓漫畫屋,有無介紹?
之前去住意大利街果邊,旺中帶靜,交通都算方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞