東京鍾意住邊區嘅酒店?

1001 回覆
104 Like 14 Dislike
一個站2分鐘到東京,應該好方便。同埋有metro銀座線都好好用,但個站附近有咩我就唔知喇。
你幾時去?Apa睇過2月中好似6100yen一人,應該唔貴啦?
3月apa $1400 一晚🥲
Villa Fortaine
你住幾錢晚
基本上一直都係住上野, 1來去機場方便2來周邊多居酒屋方便續攤飲完行返酒店就得唔洗趕車.
疫情前住過新宿青年館酒店 幾好 又新淨同埋酒店自己有個浴場可以浸下 地下仲有間family mart
4月
依間3月 $1250
富士山又俾我訂到間,係酒店搵唔到
樓下就係shiseido office
我去過一次,住哥斯拉。係新宿,叫好方便,房都大同企理,服務都幾好,早餐就西式,睇得出係用中上料整,但食落就普通中常,叫好就有新宿景睇下,同埋入面勁多香港人住,係咁聽到廣東話,但未聽過普通話。果陣跟屋企人去,唔係我比錢,但服務幾好,房又大又位於新宿,應該都幾貴(我估)位於歌舞伎町同大久保病院中間。

樓下成日見到好多OL
印象中1100-1200左右
對於我嚟講值嘅
租約期滿執咗好耐啦
雛鮨
係咪新宿丸井百貨入邊嗰間?
食過,唔好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞