東京鍾意住邊區嘅酒店?

1001 回覆
104 Like 14 Dislike
我貪佢個小廚房 同埋好似幾條地鐵附近
係唔知附近有冇嘢行 最好有超市買靚肉返去煮
東京有冇方便少少搭車又有私人溫泉既酒店介紹
哥斯拉終於開返
追其他Po 見到關ching你好似係日本通
嚟緊會去東京 2個人
想搵平靚正酒店有冇推薦
Prefer附近多夾公仔鋪
考慮緊上野定東新宿
搵緊三月尾酒店, 會成田走, 主要去目黑川夜櫻, 台場anime japan 2023, 銀座果頭行街食野, hkd $1200左右 per night, 求推介
聖誕住完小傳馬町/新日本橋果頭, 交通算係唔錯
去上野同東京站轉車都方便
同埋一個站到秋葉原
去新宿搭中央線去神田行番去都快
聖誕住完小傳馬町/新日本橋果頭, 交通算係唔錯
去上野同東京站轉車都方便
同埋一個站到秋葉原
由新宿搭中央線去神田行番去都快
八丁堀唔錯
average 1000 行15分鐘去到東京站
又可以直達迪士尼
有兩間 住過貴d個間 lobby係5樓 全部大房好住
不過好多外國人 所以朝早lobby有d嘈
大堂行一層落4樓個間細居酒屋幾好食
三井garden任何一間
3月頭東京 會係成田走 自駕遊 想要雙人浴缸酒店有冇推薦
浜松町overnight layover就啱
平時住唔係咁方便
有無巴打住過汐留既維拉芳泉? 去新橋食野會唔會好遠?
法草,上野無得輸
汐流步行去新橋大約1x分鐘
自駕遊會否去郊外溫泉旅館?如果會,揀間有私人/貸切風呂嘅旅館雙人點浸都得。地方又打,做乜都方便😂

係東京都除非budget無限,都係小旅館方便食買玩最好。
試過羽田出入轉新幹線住京橋,又近東京站又可以搭京急不過好貴,有冇其他可以搭京急又可以容易轉新幹線嘅?品川好似好好但係一樣好貴。
我剛剛農歷年住川崎,各方面都唔錯,係去大區都要東京,品川轉車,其他90分。

終於捉左呢檔舊、行過望下會比黑衣人睇超超啤住
下次都唔會簡池袋住
池袋北口 落樓下企街任簡
蒲田 川崎
唔係就直接落到橫濱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞