【真‧大結局】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」

1001 回覆
627 Like 24 Dislike
阿森你冇鬼用
推啊推推到呢個po都完吾到
唔要sad end
食緊飯
食緊飯

等你出文
推啊推推到呢個po都完吾到

要追到呀
忘記唔屬於自己既人 記著而家呀
食緊飯

今晚出吾出到
「你知唔知狼一生只會認定一個伴侶?」
所有回憶一下子湧上心頭 明明已經過左兩年 以為自己放低哂 一見到呢句隻眼變得濕濕的

睇到呢句突然個心跳得好快手心出哂汗 點解gay廉你要令我諗起佢啊

當初大家都講得好聽 只係我認真左真係認定左一個伴侶 而你只係9up。
所有回憶一下子湧上心頭 明明已經過左兩年 以為自己放低哂 一見到呢句隻眼變得濕濕的

睇到呢句突然個心跳得好快手心出哂汗 點解gay廉你要令我諗起佢啊

當初大家都講得好聽 只係我認真左真係認定左一個伴侶 而你只係9up。

Let it go
食緊飯

今晚出出到

死返去食日本妹啦
食緊飯

今晚出出到

死返去食日本妹啦

一時快手,我都想食好多好多
追完出去
第6日係情侶生活
返到香港跟返條仔

認定又如何,不是你的終不是你的

認定又如何,不是你的終不是你的
嗯 我明啊,我真係明。不過係估唔到過左咁耐 原來一提起仲係咁清晰
Lm
追人番黎啦仆街
睇左幾個忌廉既故都未留過言
今次忍唔住要留言
因為 樂民同bobo 既互動好似我同我一個朋友
好多情節都觸動到我...
放埋工啦屌
有文未
有文未啊 等到手震腳震留鼻水啦
有文未啊 等到手震腳震留鼻水啦

Diu
Diu

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞