K-hiphop討論區(42) - SMTM11之無鏡頭既kim seungmin請加油!!!!!!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
[韓國Hiphop節目] Show Me The Money11直播集中討論區
https://lih.kg/yzGvNaX
#425 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
可唔可以搵一round唔比用feat
仲要愈feat愈多人
一人兩feat
見啲大陸人話Don Malik個首編曲似呢首

https://youtu.be/skIfzl96Gc0
仲未有中字
好似病哂
你講完3分鐘後就有 是唔是燈神
不過聽返音源 roh yunha bb首歌入耳好多
Huh真係正

Jambino呢首真係忍唔住係咁loop
佢同dm 差好少票Youtube view都排第四

泫雅出場好似冇咩反應
唔知係認唔到佢定點
如果佢個part再好啲分分鐘真係有得反轉
覺得佢出場都幾爆其實 但佢嗰PART好似完得有啲怪 不過佢把聲都唔難認掛雖然我本身無點留意開佢 但佢出黎嗰下又幾正
同don malik相差咁少已經好勁
我自己覺得好普通下
反而jambino個首真係正 個人top 3係Khan/Jambino/NSW Yoon
NSW Yoon真係值得期待 如果咬字再好啲真係
第一次覺得jambino 咁大威脅

聽音源反而首首我都鍾意8首總共loop咗3次都未厭
但上一集剩係loop到blue check
佢地都算搶
justhis swings咪仲搶
你個ash bb上屆咪feat左2轉
仲有3d
SORRY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞