K-hiphop討論區(42) - SMTM11之無鏡頭既kim seungmin請加油!!!!!!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點樣難追POST
樓主又燈一個
下下都要開黎睇你哋講咗咩
Lm
啱啱終於睇完第三集
一係樓主開個show me 集中討論post
講明會追live唔4重
我睇完先夠膽入嚟
雖然星期五夜晚一打開IG就俾人劇透晒
咁我下一集開播之前開個新post 專for 星期五追live

睇嚟要對住呢個topic 對半年先1001換得走
拜托樓主唔好燈Huh
反而覺得有啲人放唔低偶包會唔去搶,例如don malik
但前提係有人想同佢爭
唔好亂PO你自己老公出黎
係咪剪輯問題今集有實力嘅人多過上集咁多
點解YLN Foreign無晒鏡頭淨係睇到俾人撞開轉圈嗰幾下 連之前 jay park DNA都無show佢反應
今次嘅cypher仲刺激過777咁見到啲簡體字人係咁問點解可以唔戴口罩
成日撳完先知原來係同一串comment
純粹係今季特別多勁人 支那啲留言真係睇黎無益 好撚多唔撚識聽Hip Hop嘅人一聽到啲rapper反拍 layback嗰啲技巧就話乜鳩get不到 不會欣賞
彈幕個啲一定係熄咗佢
https://www.youtube.com/watch?v=2e0JTOYpUNk&ab_channel=Dok2-Topic

DOK2+SZN+HOMIES cls 呢首好撚正 louie由trap轉drill

Mbc 禁婚令
12月9
Mark定有邊個未比樓豬提過好大機會係今季冠軍
Roh yunha 不過round2啲producer 吹到佢係冠軍候補又太誇張
其實都好睇重人氣 don malik 同youngji 90%包頭2位 剩低難估 好睇運氣

帶住qq肥仔留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞