K-hiphop討論區(42) - SMTM11之無鏡頭既kim seungmin請加油!!!!!!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
睇完第六集
本來好期待 groovy room IIIBOI個組
但最後反而最普通係佢哋個組 除咗Blase 係正啲之外
我覺得精華喺晒最頭Blase勁有Rhythm,佢唔洗唱好大聲或者好用力都已經超夠Power
同埋對比返其他三組 佢哋啲歌詞太普通 浪費哂

Los macdaddy 歌詞係睇到我眼濕濕
睇完呢集到底仲會唔會有人唔鍾意los 黐線點解可以咁暖
好彩兩隊大叔隊都慢慢一齊爬上黎
一路都唔明Los點解彈極都彈唔起
但其實佢啲歌風格喺韓國都好稀有好正
會唔會係表面太惡但我覺得smtm 11之後會受歡迎!
thxxx
想知點解係spotify 就咁搵會搵唔到
打show me the money 11 再揀album就搵到
成身紋身外表好似好惡 但內心勁温柔勁暖
佢餵don malik食嘢好cute
近排有聽一個女RAPPER叫luci gang 幾正
Los 真係好正
真心希望佢紅

(大家好 第一次上水
Los smtm777個陣已經好中意佢
vmc真係好多人都underrated
希望wutan 可以上一次
Odee都當完兵 再上一次就好喇
聽哂4首音源
的確my way 首歌啱聽歌 Khan 把聲好正
但舞台效果就we正啲
不過toigo 音源把聲聽落去弱好多咁 舞台發揮好啲
大叔睇舞台正 但音源好似怪怪地 不過nsw yoon 又傻好正
We higher 就同睇個陣一樣感覺
除咗Blase其他人都比IIIBOI壓住咁
冇哂比賽想贏感覺
利申定 Justhis死忠但完全唔覺得my way好聽 加太多元素落去搞到首歌既割裂感太強 一首歌變左三首咗 但又唔係太連接到 音源最後合唱個段直頭聽到頭痛 幾把聲mix埋一齊但完全唔夾淨係覺得好嘈
頭個段好似blackpink d歌
但justhis個段都係聽到出哂水條友唱完抒情又進化左 佢啲尾音轉左做震音正撚到...
估唔到aomg咁搶手
1秒都冇就買晒 似留曬比黃牛
成隊VMC都好撚勁
買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞