K-hiphop討論區(42) - SMTM11之無鏡頭既kim seungmin請加油!!!!!!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我買左啦 一個人去
我應該都係一個人去
到時有機會可以24 25一齊去睇
有無人會睇ride the beat
Jambino好出色
點解咁講
已經唔係好記得之前係點不過佢地本身就好鍾意靠剪呢啲黎整懸念
不過無記錯以前個制度係由海選到入TEAM都要搞好耐 又海選 又60S 又1V1 然後再你揀我我又揀你然後又敗者復活又點點點 條條友企喺選擇之門面前咪都係拖拖下先公佈入咗邊隊 所以都花咗唔少時間 都係dum波鐘架 純粹係玩法有少少分別所以dum波鐘既位唔同only 你睇下今季一60秒完咗就直接揀producer 然後搶完咪就直接玩團隊戰 咁團隊戰過程除咗講佢地製作過程之外其實都唔會有啲乜好寫
我就覺得而家SMTM就係當係佢地既出道機會 名次呢啲唔重要 反正每年撈得最好既永遠都唔係冠軍 我睇smtm都係為咗聽多啲平時唔會有機會合作既rapper一齊出歌 今季又唔可以講無野好寫既 只係佢制度改到節奏有啲快 同埋我覺得通常好戲都係喺最後5集 今季海選+60s完就直接分晒組玩比賽其實都唔錯既我會想睇多啲佢地互相咬黎咬去好過到第3第4集仲係1:1完再揀隊伍
我去25
想去了
連登總動員
有冇人一個人去架
我應該係 呢個lineup除咗Yugyeom之外 我都可以
真係star hall
原來得咁少人
冇coogie woo
star hall場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞