「美國小姐」預賽,首位跨性別冠軍

449 回覆
110 Like 660 Dislike
似啲笑鳩左膠既情節,變咗好認真咁喺現實出現
你覺得右邊個白人可以贏咩?
依家根本白人先係被歧視,邊個夠膽冒住被批鬥既風險大聲話佢係靚?
而其他人都一樣,對住個白人女人扯旗漏精都是罪,就係歧視黑人肥人,就係思想落後,剩係識對住金髮藍眼白皮膚既人有性欲就係落後,不文明,唔包容。
就嚟覺得白人靚,都只可以偷偷收係心入面,係唔可以大聲講。
當世界得返一種聲音,個種聲音一定係謊言,大家咪諗吓到底啲人係覺得呢個人靚定醜,所以揀佢出嚟話佢係最「靚」囉
如果跨性別得嚟,個樣又整得靚嘅,我唔介意佢攞喎
有邊個國家選美唔係有一部分人整過容?
但呢件嘢成個少林足球勁高大威猛果個姐姐咁,仲樣衰過香港小姐前冠軍嘅雷莊𠒇,你同我講冠軍?
左膠大哂?
變性人 黑人 離婚 同性戀 老 素食 潔癖
呢d議題講親都係歧視 無得輸
其他人努力控制飲食又運動
佢凌晨三點校鬧鐘鬧鐘起身食氣炸鍋

成隻whopper咁
jabba the hutt?
仲差傷殘同宗教,唔係就真係無敵。
下次拎隻狗去選
肥美
你憑咩否定佢嘅醜陋?
好靚女呀屌
佢答你都係窿
用眼
有陣時佢都係講事實啫
到底有邊個食得落呢件野,呢個一望就知係巨無霸嘅身形仲有呢個唔知點形容嘅樣貌,仲要變性,唔好玩啦,選美選件咁嘅,搞事咩
買塊豬歡喜俾佢屌
假都係瘦 有落心機
呢隻人形豬不如一出黎就比冠軍佢
不如叫左膠娶撚埋返去啦屌
依家個世界都痴痴地線
選美唔係選靚女
話自己trans唔使做變性手術都得
CBS新聞指出,布里安·阮最終獲得「美國小姐」選美比賽冠軍的希望不大,該比賽要求參賽者必須是「天生女性」(natural-born females),此前,有人聯繫主辦方詢問是否可以更改這一規定遭到拒絕。

開左個頭, 你拒絕多兩次就係歧視
不要低頭光環會掉下來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞