「美國小姐」預賽,首位跨性別冠軍

449 回覆
110 Like 660 Dislike
好難返轉頭
尤其見到有大粒俾人cancel
癲嘅繼續癲
正常嘅寧可扮埋癲都費事俾人批鬥
睇下等唔等到爆煲算
廢話,選美係咁架啦
肉地又好黑又好,的確靚可以好多種
前提係唔會醜樣囉

條友去下面泰國變性人選美都唔會贏啦
Transsexual 我覺得ok transgender 真係接受唔到
如果天生女性係咁既樣一定拎唔到冠軍
又trans又gay
Trans慘過gay已贏啦
肥到咁都算係傷殘㗎喇
選美呀
如果係選件醜嘅叫選醜好過啦
搞選醜我支持仲幾想睇
小剛個鼻都無咁柒
I can't tell you how free i feel!
now that I've started identifying as a woman,
Now that I can compete as female,
I'm ready to smash the other girls!
有冇人去參選
算啦 你起佢底都知係低端人口白卡佬黎
做多左

spot 左出黎仲肉酸
你想同左膠講標準?

呢pat肥野咪佢地既標準
話人守舊,但拎唐朝同古代日本做例子
Name pls
Wa diu
靓你老母死支仔
美就係一樣野,美就係美,乜撚野一種?
跑步就係鬥快,唔通鬥步姿正唔正確俾分?
當然你可以話人人對美既定義唔同,但對美既定義,都係對美既野有追求。
你可以話中意大眼,有人中意細眼,有人中意大波,有人中意細波
但共通點都係對住美既野係想望多幾眼,男人望到會扯旗之類
如果你話你中意細眼細波,我中意大眼大波,咁你對住細眼細波會扯旗,大眼大波就扯唔起,我就相反。

而家偽善個位就係根本啲人就係對住A先係順眼,明知B係唔順眼,而去專登講揀B係為之靚,咁樣就會高尚啲,係本質上,根本就係認定B係更劣等,而為咗提高自己道德標準,從而去格硬扭曲美原來既定義,先係偽善。

所以我咪話,你選美揀咗個人出嚟,你係真係覺得靚,可以望住食完一餐飯,打得落飛機,咁咪唔偽善囉,如果唔係既,就即係偽善。
屌你老母支那畜生

靚啊
指鹿為馬
點先證明到自己唔係受傳媒影響先鐘意大波瘦底白滑少女
缺陷美
唔講大波講正常審美
認真連幼稚園小朋友都話醜嘅
就真係醜
建議拎張相問下小朋友靚唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞