「美國小姐」預賽,首位跨性別冠軍

449 回覆
110 Like 660 Dislike
肥都可以靚,但同一個樣唔肥會更加靚囉。

你講審美觀、肥得靚乜乜柒柒都無用,你敢同呢個冠軍結婚嘅,連登仔即刻收嗲。
國王的新衣一樣
唔明點解要就班左膠 咪由佢哋爭取到夠 只要喺社會冇迴響 冇正常人去回應佢哋 其實可以當呢班人冇到?
遊輪誇誇群
一個天生男人,性別認同自己係女人,同時係同性戀中意女人
頂你, 唔明點解男同女要分開比賽.

跨性別就唔使? 你地都係同返自己一樣性別既玩啦.
我日日都睇Wakanda Forever 同聽Serrini

不過都只係會J大波白滑
心照啦 你呢啲最鍾意將凡事推去極端例子講 忽略普遍性嘅人 最撚7煩

人哋同你講冇錢去玩 你就問佢係咪一蚊都冇 有一蚊即係有錢 因為一蚊都係錢 然後話佢邏輯錯
跨性別唔係問題,選都搵個好睇啲啦,下次嗰啲乜乜小姐,搵啲肥嘅去選,睇下邊一個贏
選醜比賽
其實你話人守舊又拎以前既野出黎比唔比人圍屌就假啦
你直接唔同人審美標準唔同咪得囉
柒就柒在想拋書包又拋得衰
更可況寫到明該比賽要求參賽者必須是「天生女性」 佢咁都贏到仲唔係政治正確係咩
根本唔關你講個啲古代審美觀事
記得之前聽收音機都講過,, 以後既美國小姐唔可以用外貎去評判參賽者.

即係你有一對長腳, 身材正爆, 個樣靚過我老婆都好, 你都唔會因此加分. 隨時候因為班評判拍比人以為自己唔夠正治正確, 而因此減左分甚至唔選你.

淨返用乜野可以比分? 你可以參考下賽馬直播班評論員點評..
問題佢地係唔可以用靚去評判, 因為唔夠客觀同物化女性.
等睇50 個州都選呢挺人出嚟
其實呢啲誇性別係唔係就算唔做任何手術
齋話覺得自己係女就得?
Poyd
佢攞泰國小姐都應該冇乜人會反對
係呀,咁我覺得唔靚,唔講得?
無人留意到點都好,成件事真係痴𨶙線。係女人的話,成件肥閪入圍都無可能,一話變性人就咁𨶙樣都贏冠軍,都痴線㗎
你憑咩肯定佢嘅美麗呀廢柴
俾蜜蜂針完就喺屋企抖下啦,重岀嚟
佢襯托到啲真女性好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞