[KPOP] K-POP 2022討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
營銷出嚟啫 邊夠從來唔使營銷都多人讚靚嘅三大出身嘅女idol靚
娟姐整容西,見過before真係唔開胃,何況朂紅都唔係佢,ioi 入面頂多同金玟周同level
唔洗理佢地!!愈紅愈靚愈多人反!
4.93分嘅卡lin嗱都好多負皮
相信瑛妹!
兩粒油脂粒負皮
你咪講咗
英雄哥今次兩首歌都幾唔差 rock rock地唔知d阿婆仲唔仲鐘意聽
https://www.youtube.com/watch?v=TMfvkhkALbU
https://www.youtube.com/watch?v=I82pbW2y_cc
四代Melon音源排名

leeseo 秋天處刑X英
今次好似無乜記億點
又真係好難想像stayc 多咗kakao m呢座大靠山音源會flop咗咁多 kakao m唔幫手營銷
Melon 今日頭20
咁靚應該係top嚟
【熱帖】OMEGAX「所屬社代表,在喝酒的時候摸成員摸大腿,把臉貼過來讓他們感受自己的呼吸」
在酒席上做黑騎士(ps.替別人擋酒就是黑騎士)的話有獎勵。但是不做那個黑騎士的話,姜代表會盯著看或者冷漠對待。我們要哄姜代表的。”而且說拒絕喝酒的話,就說不給omegax出專輯。

法律代理人徐珠妍律師說:「摸大腿或把自己的臉靠近成員們,讓他們感受自己的呼吸。如果這種行為是女性遭受的,一定會判斷為重罪”

OMEGA的成員們說「我從來沒有收到過代表真心的道歉。提起軍隊問題或談了結算問題。「結算書是因為他們成員們欠了債,所以要錢的內容。每個成員都達到數億”。
「我們以後的計劃不會放棄,要11個人一起活動。”

係拮狗
都可能被個代表屌埋

多謝各位嘅祝福,我會力爭上油,繼續稱覇山東

Down down down~~!
同團Yujin 靚佢多多聲啦
霉團好橙
屌打埋rocket punch成隊
Yujin都正
一齊眼紅金蓮𤋮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞