[KPOP] K-POP 2022討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
成隊會畀我哋地球軟糖人間四月人間雪媚娘人間輝夜姬櫻花心動櫻花初戀皎潔月光aespa真正門面日系黑道大小姐奇蹟本身天生idol Giselle 處刑
得罪講句 依家啲歌越嚟越難聽
啲rap為加而加

想知元英、sullyoon、kazuha、minji同場會點
ching講緊都幾幽默
幾Q
暴動
日本人自己都笑緊其他兩隊有咩好酸
GFRIEND嘅音樂 其中最正嘅一樣野就係好少為加而加嘅Rap
99%金高銀1%SUZY會死得好慘
希望再有機會聽到Lee Gi同Youngbae
兩個作曲家嘅歌
係地球軟糖人間四月人間機械娘人間雪媚娘人間輝夜姬櫻花心動櫻花初戀皎潔月光花容月態養身美顏女王英文能力者漫畫女孩aespa真正門面日系黑道大小姐奇蹟本身天生idol內枝永利
元英公主會叫大家咪嘴
其實同紫雨林collab,專業角度計個威水程度應該真係高過今年新團stage。新團collab正面互撼就新聞價值高咁解。
台上做Squat
但其實be:first成個形象、音樂、表演方式都好韓系
係賣力唔及1D韓男團姐

後生嗰陣得0.1% SUZY
都係一堆細路女 難分高下
依家kpop團攻日仲有咩意思
以前就話要打開亞洲市場啫
咁賺錢都冇意思?
日本一線團淨係日巡都賺到fatfat
養矖全間公司
202 同 101 差唔多咋喎 邊度有紅啲
202 除咗頭兩隻碟銷量高少少之外 宜家同101差唔多
而且101 多廣告代言過202好多
咪仲好,快快脆脆返酒店
日本先賺錢,唔使專注攻日已經好搵到錢,主攻美副攻日
sullyoon會為左wonyoung咪嘴
兩隊fanbase差唔多,JO1 d fans多ツイ廃, 乜撚野都hashtag JO1又咩都讚一餐勁煩

不過INI 第3隻碟billboard計法多JO1十萬,oricon就JO1多返INI一萬
INI之前同BE:FIRST鬥,streaming好d (唔知佢地d fans而家仲聽唔聽歌),JO1 d fans就完全唔聽歌

咁JO1成績都唔係差,有咩射俾JO1先都正常嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞