[KPOP] K-POP 2022討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
佢全部五官都好正常 點解夾埋一齊就好怪咁
起碼由細到大上過唔少電視台節目?
因為個膠鼻太膠
明明成塊面都扁塌塌
係得個鼻咁尖
塊面又大 所以睇落好怪
呢個我冇咁留意啦,淨係知佢喺日本以前有個自己電台節目
但其實呢幾年48系女團已經開始霉,幾年都冇上紅白,可能因為有知名度嗰幾個畢晒業
中晒 cls
紅白都開始唔掂啦 未配返空氣開mic團
lesex 其實係因為櫻先成隊請返嚟 冇得解
lesex都解到
ive 先叫無得解
我覺得yooa首新歌係咁I want you babe無限loop仲難頂
【Theqoo】2022年韓國YouTube Music年榜(截至目前)TOP10:

1. IVE <LOVE DIVE>
2.(G)I-DLE <TOMBOY>
3. IVE<ELEVEN>
4. IVE<After Like>
5. newjeans <Hype Boy>
6. newjeans<Attention>
7. BLACKPINK<Pink Venom>
8. LESSERAFIM <Fearless>
9. psy<That That>
10. BIGBANG <Still Life>

知點解我地ive可以上紅白未
blinds等咗兩年得幾首新歌
好彩twice冇轉行做ig models
日本嘅Apple Music入邊Antifragile高after like 10幾名
Antifragile好似排第10,after like排第30左右
收吓把口啦 把口咁臭
專重啲啦
同埋佢唇膏成日搽到出嗮界
唔覺喎
韓國
今年流行?
feel my rhythm, shut down, nxde
雖然shut down完全唔夾
女團霸左8個位
啲三文魚唔識貨
韓國紅日本先紅
本汁嚟
kep1er 係日本勁好賣
可惜sony推ive,唔推kep1er
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞