[KPOP] K-POP 2022討論區 (58)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
個名聽落似係好聽嘅歌,但實際就係好撚難聽嘅歌
Real Love聽聽下幾好聽宜家仲loop緊
另外兩首聽完一次已經冇興趣
real love 其實配埋舞台都叫接受到
但你要諗下 real love 前面既歌
係ddd,nonstop,guerilla,bungee
對Miracle黎講,負評係好正常既事
未計森系同元氣系係本身一直交叉出,正常出完DDD,大家都估森系回歸
結果係real love
Cute cute Sakura
森系曲係咪冇機會出現
其實有啲掛住queendom前嘅oh my girl
希望出年春天出返首森系曲啦
K-pop界始祖 SUPER JUNIOR
第一隊接觸嘅韓團

利申:10後
我代表廣大公海會然接受南韓道歉。
小樓花
sorry sorry sorry
想要返首好似closer咁嘅歌
最難聽最普通成績最差個首你最鐘意
Omg是但拎首主打出黎都贏real love首垃圾成條街
未計Nonstop入面首dolphin
Real love真係放落專都嫌阻埞
?..
未出nonstop 前既副主打Tropical Love都完美屌打
我要睇曬佢
TIK TOK向?
LAY LOW好聽好多
我真係想知啲歌手,
收到公司比啲首咁樣的曲佢地個時。
當佢地第一次聽個時心情同表情係點
RBW一次過整死MMM同OMG
Super

屌你老母WM
屌你老母RBW

Non Stop同Dolphin好似喺Tik Tok都紅?
所以而家走火入魔?
外判畀MNH揀歌啦
反正公司無本錢CB
出道前:
sullyoon:起JYP新團做門面, 女團名家, 出道就紅😊
咁coloring book 同real love 都有得揮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞