召喚lihkg商用車學神 (31)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有揸開
有時都要睇運 下次就可能唔係衰呢樣
未計當年玩開心版嘅18wos across America同American long haul都已經揸咗500粒鐘拖頭
想當年
- 18 wos系列
- ETS 1
- UK Truck
- Germany Truck
- Scania Truck Driving
- Trucks & Trailers
全部都玩過哂
總時數我都唔識計

知道佢出ETS2個陣真係好興奮,因為佢大改成個Truck Simulator系列嘅玩法,耐玩性提高咗好多
仲有American Truck Simulator,當年打正旗號 Back to US,因為已經18 wos後已經冇再出美國野
BTW,SCS仲有隻揸巴士叫 Bus Driver,但學緊/想學大巴嘅師兄唔好拎隻game去練車,會學壞手勢
德安新10A 如何?
有冇師兄玩過
考沙田點解唔直接跟九巴學?駕院學費仲貴過賠水比九巴,九巴又容易合格,除非你無時間去上堂
呢隻我都有玩,第一次學識風迫力唔可以一野踩死
上完第2次20,行咗一次考試路線,之後就學泊位,練咗5次得2次泊到,師傅話死記公式就得,但我扭軚扭到我自己都亂哂,跟住佢話我冇乜天份學貨櫃,搞到冇乜心機學,諗緊係咪揸住個18牌算定繼續學埋佢
比咗錢老虎魚蝦都考咗佢
唔關係嘅 將勤補拙 師傅講過啲學生喺第七八個鐘先知道點泊位
你化作為百屌成材會唔會好過d?
可能唔習慣師傅個教學手法,學10,18個時兩個師傅都唔屌人
12K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞