驚世!!鴨寮街賣過期漫遊數據卡

528 回覆
3874 Like 23 Dislike
人地好心提黑店,你笑鳩人,祝你踩多d 屎
自行set APN
Reset Network setting
熄機開機
開/關數據
開/關數據漫遊
開/關飛行模式
全部都做晒
仲有咩可以做?

我買果時就係鴨記先會買
既然張卡用唔到,
去開深水埗就順道問佢退錢
雖然我女友都預咗佢哋唔認數,
但如果我唔問,連一絲機會都無

唔通由佢乜事都無算數?
咁我連這個post都唔駛開
亦唔會有人話執紙,
一線搜查都報導過有同樣嘅事發生
push
死左膠幫襯小店預撚左啦
我果張用到 就係呢檔買
我行左成條街 見佢介紹ok
原來用到都呢間
果時我問有無5g
佢話有 但你肯定唔夠用 好快限速
早兩日經過仲糸到
唔洗理啲人啦
連登好多反社會人格嘅人
利申因為依個Post買多張Club sim做是啤
以前我就係咁,跟佢指示,完全搞唔掂,收唔到訊號。好彩機埸有WiFi 查下資料,-樣改下APN 就OK
我十月尾出發去日本前都見過有人話商家自己貼張貼紙改有效日期,跟手打去 3 HK 問,確認張咭有效至年尾。

我張咭個 serial number 同樓主果張差唔多,但張 label 唔同,樓主真係唔好彩。

呢張咭最大好處係無每日用量上限,即係可以一日用晒 10GB,其他咭多數限一日 500MB/1GB。

呢幾日3 應該好多人問
巴打打去3問好正路
點解你地咁鐘意用sim 卡
得咁少用量過左又定得128/256 kbps點撚樣用
Wi-Fi 蛋可以任9用
佢係2020唔係2021,extend 會唔會有2年呀
Wifi蛋 貴
有開名幫你推下
買過張真係延期2年用到
https://www.i-cable.com/%E6%9C%89%E7%B7%9A%E7%94%9F%E6%B4%BB/50848/%E4%B8%80%E7%B7%9A%E6%90%9C%E6%9F%A5-%E5%AF%A6%E6%B8%AC%E9%B4%A8%E5%AF%AE%E8%A1%97%E8%B3%A3%E9%81%8E%E6%9C%9F%E9%9B%BB%E8%A9%B1%E5%8D%A1-%E5%A5%B3%E5%AD%B8%E7%94%9F%E8%B2%B710%E5%BC%B5/

因為電訊商不會於過期後回收電話卡重印包裝,都是零售商於電話卡有效期延期後,自行貼上新日期貼紙。
其實好多人唔知個包裝唔可以作準,問下條友有冇做延期,check 到冇做就做鳩佢
鴨記試過買過期卡翻去佢肯換貨
不過去完旅行先換翻張比我都唔知有乜用

但服務算係咁,唔係賣完就算
做乜自爆
坐程車上個ig都差唔多冇哂正常data啦,之後限速無限慢到龜速咁到時開個Google map都load成分鐘 搵路搵車load黎load去都未load到啲人就知點解要買漫遊卡
安全性呢樣嘢保險嚟嘅 依家樓主買平啲完全冇得用啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞