[AROHA] ASTRO 討論區(71) - D - 108

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
Same
即係由表參道行到去澀谷?
BTW, 我試過掉返轉行, 真係要行大約半個鐘先到
阿優家嗰間鰻魚店好似喺江陵嚟?
電話亭?新個mv?遠唔遠呀
話時話,我上次都去咗阿優屋企間鰻魚店踩點,好撚遠
阿優家嗰間鰻魚店好似喺江華島嚟?
出年再去日本都想去打下卡
(除咗表參道-澀谷之外, 想去埋花生去過嘅皇宮外苑嗰頭)
蛙絲一路行一路隊啤少癲

BTW, MV外景好似喺鎌倉嗰邊拍?
迷妹好似唔係蛙絲, 係佢個fd
不過蛙絲都有義氣陪個fd一齊行
冇呀我成日同fd食完飯都好鐘意散步因為而家個天氣岩岩好
試過行個半鐘由新宿行返池袋
同埋最正係便利店成日有啲期間限定既特別啤
平時我係屋企好少飲
就可以襯散步果陣試
所以唔介意陪

但你話如果要專登去返佢食飯個位打卡就不了

係涉谷行去青山再表參跟住六本木
全程半個鐘左右?

皇居果頭都幾好行呀

快啲過黎玩
江華島之餘仲要唔係喺市中心
所以覺得都幾遠

本來諗住去江華島個傳統市場行吓,點知呢舖6點就收晒
你咪都去過六膠公司附近食堂打卡
咪當去試吓呢嘢好唔好食囉
其實呢個普通街景嚟啫
係!!
所以話比佢地搵到呢個電話亭出黎好誇張

6膠食堂果種打卡好似同"係佢地食過既餐廳坐返同一個位" 有啲唔同
我無再行去六本木喇, 只係由澀谷行去表參道同原宿咋

嚟緊出年二月會過去玩呀
市場6點鐘收好正常呀

BTW, ka絲你同老公揸車去定搭車去?
燒肉我就去唔到打卡啦, 因為本身唔食牛
揸車呀
不過佢都有巴士經嘅,公共交通工具都去到
98Line好QQ
懷舊金曲之夜
生菜Boy生無可戀

https://twitter.com/Astro_EW330/status/1590631058881806336
廢社嘅亞洲地區只有日韓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞