[AROHA] ASTRO 討論區(71) - D - 108

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
係咪暗示無第七期
班支狗睇個綜藝都咁大怨氣套嘢紅就一定要睇咩
食嘢又踩到佢哋條尾咁
做咩都比人屌 彬叔真慘
係囉我都諗緊係有咩暗示
班撚樣話人之前搵塊鏡照下自己咩樣先啦
有呀, 森美個電台節目搞嘅, 嗰排佢都俾人鬧到仆街
應該係啦

繼續倒數唔好比佢停
唔係
牙真話前輩得牙俊一個 然後串鳩我地係後輩
https://www.instagram.com/stories/jinwoopudding/2967004655074594305/
阿產係post返上次去idol radio啲舊相定係自己又飛咗去日本玩?
https://www.instagram.com/p/Cks95Fovv9f/

真真前輩nim
原來支那對於換乘咁撚投入同真心
彬叔撐個條仔係由頭到尾都係個大仆街嚟
但上個綜藝咁都好屌
可能本身就係知幾個有睇開
得佢冇追開先搵佢地上文明特急 就係要睇個對比
支那已經連人地嘅節目都要玻璃心
其實我都唔明點解睇到喊晒呀
個節目好撚嘈
乜套綜藝咁受歡迎咩,我係為咗睇文彬先睇個節目,淨係覺得啲人洗唔洗咁沉迷見到大陸啲人鬧到好狠咁,好彩韓國好似都係覺得文彬搞笑多
見到sinb 留言串文彬食花好好笑,佢地感情真係好好
JinJin突然想當年,唔知想表達啲咩好掛住六星合體⋯呢排成日都分開活動,唔知Rocky幾時會蒲頭呢
想問好耐,其實ddoca 係唔係已經無咗?當初睇佢地拍fans song mv 入坑,啲ddoca 又好笑,好懷念
生菜都唔夠食 要食埋花
btw覺得彬叔好門口狗
係團入面就團霸兇鳩啲哥同弟
但係班FD面前就係團欺畀人JER
部電視上面有堆草遮住點佢撥開
仲有SinB 勁QQ
https://twitter.com/intokmj/status/1589592368902467585
見其他人喊豬又識極速遞紙巾
不過好擔心Umji 彬叔支持689就話賤男啫
但女仔信689即係畀賤男呃
勝寬就感性之人
彬叔繼續食啦你
98Line世一
要問廢社
可能之後轉晒收費
團團做緊免費綜
佢老母走去收費仲要得幾分鐘你睇
諗起TVB初初出個myTV SUPER
屌你老母快撚啲執柒
廢老話當年
我老豆老母都係耐唔耐搵返啲相簿再影啲相上谷度話當年點點點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞