其實支共軍事科技點解突然發展咁快

267 回覆
5 Like 321 Dislike
WS-15幾時量產,運作壽命又係
https://www.bbc.co.uk/news/av/uk-45005329

有乜野賤格得過 支那人扮日本人

眾所鳩知 黃種人 日本人 最高等 雖然輸二戰 但日本人個種 玉碎精神係硫磺島 嚇到啲白皮豬要出核彈
依家
有外星人幫
研究左陣, 支共已經量產緊

https://www.youtube.com/watch?v=4PGwC6A6yxU&t=16s
中國量子電腦好似
仲有ai發展都唔錯
但之前覺得中國好勁個班不斷直播自摑
用自己力量抄返來,邊容許你說三度四?

你有本事的自由偷自己抄自己整條陰道出黎

你估D雞唔使成本去瞓練同控制
連尼住都參與討論
用你老母個閪換番黎,係不同凡響既。
打過仗先知勁唔勁
之前俄佬夠吹到su-57好勁啦
打仗咁耐影都無
不停課金 大佬又過料佢整

時間問題,不過同美軍比仲係爭9條街
好快咩?立國頭30年當佢hea緊,改革開放起計都四十幾年啦,大飛機又造唔到,海軍又出唔到遠洋⋯
全世界都知勁啦.……啲嘴砲
依啲臭閪蚑那打飛機channel
比就肯定冇得比
不過WS-15算係一個大嘅Milestone
由設計同風洞測試都係
都要醒目先偷到抄到。

蠢人 github stackoverflow 有code 都抄唔到。

連馬思克都大讚中國工程師,帶返去屌班美國佬。
連尼住不嬲軍事撚嚟
呢啲post間唔中都見到
就算識整到高達出嚟咪又係放喺度對住打飛機
敢用咩?
支共,伊朗,俄羅斯呢啲國家成日互相一齊研究科技架啦伊朗被人制裁左咁多年都可以自製到四代機,北韓核彈都研究到啦,用幾年時間改善個發動機有咩奇
俄羅斯根本承受唔起損失一架su-57嘅後果 本身已經比外國制裁緊 啲製作零部件缺少 仲要俄羅斯本身都係窮閪 依家服役緊嘅su-57 連十架都唔知有冇
年產量係
運作壽命係

照條友D片解放軍應該可以一抽二美軍+外星人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞