睇完呢條梨泰院第一身視覺既youtube片訓唔落覺

280 回覆
25 Like 127 Dislike
結果係泡菜警唔理報案,本來可以預防
咁佢都冇得揀
佢本身都已經拍緊片
你覺得佢仲有可能放低cam放返落袋咩
30分前後左右佢有試圖幫條女但幫唔到
你睇後啲佢比人救咗之後都有係咁幫手拉人上嚟
15分左右開始停咗無法移動
但佢都正常講到嘢
大概16分鐘左右片主都迫到嗌出嚟
旁邊亦好多尖叫聲
估計係有人係後面覺得郁唔到就大力推人群
中間有人跌倒
結果就令個迫嘅情況加速惡化
去到19分左右已經完全卡住
如果一開始就好似花市咁單向行走
人群就冇咁易卡實
其實上面掛幾塊banner就得
PTSD
唔推咪無事囉 啲人都唔知推乜9
下面你圈住個女仔都俾人拉埋上去無事啦
https://www.instagram.com/reel/CkW_TYjO-Z5/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
呢條片可以睇到點解可以壓住拉唔到人出黎
如果同個大波靚女迫,我死而無憾
其實佢比人救起左之後講左一大堆野係講乜
仲逼撚過地鐵幾倍
直頭係夾到個人浮空左
就算當你想出去wet 望到咁都識行遠少少啦 點解係要逼入去
逆流向上行嗰班真心on9

我有印象見到呢個男仔後尾都係頭幾排卡住咗
但生得高有半個身係冇被困應該冇事
呢條片見到明顯係啲人覺得好迫心急想離開
有人乘住斜坡向下堆諗住會堆到前面郁快啲
條猥瑣佬死迫爛迫入去 係咁爽淫笑開頭見親女
行行下推人
唔撚奇
我係首爾地鐵站都試過
啲人真係會無啦啦大力撞開人
試過有次去嵐山搭纜車
等緊嗰陣都幾多人排隊
到上車嗰陣都幾迫下
我都冇諗過搭纜車都可以咁迫
我旁邊對情侶為咗企窗口位強行推開我同我個fd
我哋兩個都呆撚咗心諗咁撚冇品
韓國電影又有新題材
咁佢真係好好彩
我第一次睇條片嗰陣真係好擔心佢
睇住佢個樣勁痛苦到後尾見佢愈嚟愈冇反應咁
係咪得我覺條片好gay
條撚樣最尾上左安全位 都一味狂直播 淨係幫過一兩次 仲要企係最前排 都唔放低機幫手狂救人( 其他附近啲男都係咁幫盡) 後尾唔知係咪比啲女屌佢收皮咪影先收 膠膠地
佢仲可以不停都仲係用自拍角度影撚住自己個樣咁驚險救完上黎仲掛住回覆直播 一啲幫人既心都無 直播主都係on9
泡菜一生
其實畫面左下方塞係中間堆mk 唔肯向前塞係到都好大罪
佢之後有幫手拉人上黎
死韓狗
死多啲就啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞