睇完呢條梨泰院第一身視覺既youtube片訓唔落覺

280 回覆
25 Like 127 Dislike
咁都得
男尊女卑係日本下話 長幼有序就真
男人對年長女人一樣要尊稱同讓佢係應該
韓國重男輕女仲嚴重啦
直情男人打老婆十常八九
見唔見到右下角afreecatv
你當Twitch已經出名嘅人擺片喺YouTube backup
佢隔離對情侶唔畀佢救
佢話再救多一個喇
睇twitter 話佢之前水浸都有救過人
反而想知點先拉到身一排既人走
其實一早有警察到,但班友好似唔知嚇呆左定係真心唔識點處理
即使急起上來用警棍打人,都應該先逐行人拉散先救到後面
好老實,如果有班唔知乜事喪推喪玩的被差佬打到爆缸拉散今次應該冇人會怪佢地
好撚好睇
屌你呀 我咪話快睇 睇左成條片 睇成個過程變化 訓唔著囉on9
你唔撚識得快飛睇嫁柒頭
癲得過班連登仔鍵盤俠上身伸張正義,對人地評頭品足,指指點點
邊撚度做錯野呀屌你
係咪白袗男隔離得返個頭嗰個女仔?邊度見到有拉上去?
點會 香港人最善忘
其實每個人都抱起隔離既人, 咪多左空間囉?
其他post有人cap左圖佢企響拍片男後面向下望 個位置係上層嚟
我以為佢死硬,應該要多謝拍片男,佢上去之後都有幫手拉人
隔離條仔唔比啲人再拉人上黎呀
唔識韓文就唔好懶醒啦柒頭
吓唔係喎,咁你見stream緊個個人有冇尖叫大嗌先,佢都係冷靜少少已經同個friend一齊爬咗上閣樓,仲有好似啱啱有巴打指個個就死嘅女人咁,都一齊上咗去冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞