睇完呢條梨泰院第一身視覺既youtube片訓唔落覺

280 回覆
25 Like 127 Dislike
https://youtu.be/AabhoXZgn8s

我1.5速咁睇 單野真係黎得快去得快
人就係咁化學 珍惜眼前人 過好每一日
有乜撚咁好睇?
睇片都覺得抖唔到氣
想睇啲人由生勾勾嘻嘻哈哈 到wee哇鬼叫嗌晒救命再到抖唔到氣既過程變化 好化學
睇完覺得個肺俾人壓住左
點解仲有心情影
睇到後段見到兩個女仔嘅死亡過程
佢企嗰排應該係死傷最慘烈
前少少未到最底嗰班反而仲有半個身露到出嚟
可以伸到手求救
佢隔離個女仔得返眼耳口鼻郁到

大概31分鐘開始睇
你留意吓呢兩個女仔已經準備斷氣
中間嗰個應該死咗,塊面紫哂
拍片條友隔離嗰個應該都差唔多
成粒鐘,好難搵
好撚恐怖,係你側邊監生逼死
真心覺得韓仔係痴閪線
個streamer上左騎樓
d韓仔都仲咁批踭亞亞咋咋
極多空間完全無必要
如果係下面feel到危險果d韓仔
會用緊幾多力撐開
本來無事既都變有事
我而家信人就算俾喪屍追都會自拍了。

拍片條友完全冇諗過要幫佢左手邊條女……
我見最近佢左手邊條女後面都仲有表情嘅,唔知有冇死。
再左邊有條女有男友頂住就好D。

原來有人叫推係真。好明顯頭10分鐘離遠班友係咁叫推咁
我見自拍條友爬上牆果陣,條女仲有表情識郁。
唔撚知佢拍緊咩
終於有成個事發過程
其實唔好慶祝鬼節
呢段片第一日有la
佢有同crew指示個女仔好大獲
但佢同韓仔比都算瘦弱
應該自己都好唔店
腳店唔到地果種
但畫面有d大隻d既韓仔真係鬆容不迫
果d都唔救先仆街
中間嗰個唔生猛啦 個樣明顯已經唔得
佢隔離嗰個都仲叫有血色
佢拉咗上去之後多返少少位都仲有啲希望
但生得唔高冇機會比佢地救埋上去
31分前少少拍片條友有關心過佢但都無能為力
就算三唔識七見住本身企你旁邊嘅人死咗又救唔到都一定好內疚

好多人事後屌話明知咁迫都仲走入去
但睇呢條片見到原本係正常行到有空間
睇咗幾條live片都覺得明顯係有人故意大力推搞到有人跌倒
最後咁啱當時行到斜路嗰班就瀨晒嘢
有人話要怪係咁叫「推」嗰班男人
但睇片佢地唔似係元兇
係本身就迫爆
然後佢哋寺住自己大隻就發死力
類似嗰啲連登話遇到哩啲情況就會向上爬嗰啲人咁
自己好辛苦做最後掙扎

睇條片唔似係一班人有惡意要推個人群
只係自己頂唔順
又懶醒想推條生路出嚟
睇條片 叫「推」既人好似唔少 而且好分散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞