FIFA23 Ultimate Team 討厭區(44) 嚴選十大UT PO笑話

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我全隊都可以換/換過黎試
唯獨otw kessie 從來無考慮過換
講緊我玩過 rttk valverde,marchsio,ginola, pele, mbpaypal
Ramos or pique better
淨係模組都贏曬喇
Why not both
我覺得係Ramos
RM三揀一邊隻好,oop Barkley / oop James / RG salah定係有其他更好選擇,玩英法聯軍
用過嘅中堅

Vvd> Ramos >Blanc =Fofana>Gomez= Varane= Akanji

未試過Rudiger Militao

Lucio Maldini Desailly呢d唔洗講都知最勁

上個禮拜抽到隻Oop Cancelo + Casemiro賣左 前面進攻成堆untrade

打多個禮拜WL整隻Baby Vieira
LUCIO真係值800K?
big gay幾勁
呢兩隻都untrade 唔用好似好浪費
用緊 big gay 夾 rudiger, 唔錯
Pique俾你當VVd咁用 手控打橫撞埋去搶波

Ramos你轉右菇中堅黎講好靈活 反應好快
迪加應該同拉膠差唔多
我核彈都冇咩期望
次次都過半數重複
佢仲要冇保底80幾+
成隻驚最後都係變運氣game
古韋 你都係想人地咁答啫
好似從來未試過核彈開貴嘢
我都想無樂趣下
Rb Ramos 換走Rg Rudiger
Otw Tch 換走 Robertone
If Donna 換走 Ter stegen
James 換走Walker

整體上算唔算upgrade
觀迪 華拉尼 熱山已被打入冷宮
有時轉人唔夠快。
右菇未撚得掂成日轉唔到想換果個 所以又用L1

我成日入左禁區唔知想點 慢半秒就俾人拍走
不如你po出黎睇下
除左拉膠同dollar其他都唔掂
試過幾次開出黎84
其實高手同一般人有條好明顯嘅分界線就係
一般人好多時係傳咗入禁區先再睇吓點
高手係知道會發生咩事見到有機會先傳入禁區

所以就會有你個情況
入到禁區唔知做咩好就俾人收走粒波
原來達哥都係11w,尋晚開左3次法國前鋒
上個禮拜Ultimate pack 中Oop cancelo + kimmich

一個pack 800k 但暫時無咩用 前面隻隻untrade

中場後防用緊法甲平Meta

本身拜左半pack (7舊水左右) 而家有2M 我都算好彩
inception 直播又咪屌到閪咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞