FIFA23 Ultimate Team 討厭區(44) 嚴選十大UT PO笑話

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
學翻二三招夠打
玩得咁辛苦 不如就算了
full chem?
守sm試下call埋電腦一齊守 同埋㩒住L2 唔好亂出腳 唔夠人就打多隻防中 我都唔係點用sm 上到d1暫時仲係幾順
玩緊英超西甲有咩st好用,用過呀朗夏撚發覺唔順手,鐘意用啲撚波勁啲人既20萬內都ok
Correa
岩岩先下半場贏緊3:1 又俾人迫和
成日係咁既 係咪應該即刻轉五後
PS5解hudson-odoi場場都要踢足90分鐘係咩事

啱啱對隻食屎狗Acky19840303
頭幾分鐘已經入佢波,之後佢半場休息/所有暫停都拖到時間完
最尾輸到0:4,仲專登用晒所有暫停
踢場friendly都咁,唔係1984年出世都咁幼稚掛
有呀,已經成日R1一齊夾
但係D人好撚勁
求sharing inception 4231 都有好幾條video

各位巴打 budget 700k
有冇咩upgrade 建議
要唔要買黑金
$100 10萬
人老個腦記憶體有限
試極都chok唔出
中場想由casemiro barella
改做phillips 星仔
唔知算唔算nerf
Heel to heel + 拖舟轉身 2招夠上D2 用右菇轉下就係 簡單易用
識食身位緊要啲

利申 80後中年 D2最後一枝旗 卡咗成個星期
識SM真係可以令你易贏啲咩
Step over加ball roll
Heel to heel三招夠哂用
識同唔識係兩個世界
我fifa20 skill rating大概1900-2000
唔識SM但係靠戰術都叫有得贏下波
依家純粹係幫人上D
想問下 有時按L1 有綠色箭咀 可以用右棍指方向

但其實唔係次次得 其實係點襟

上網睇又話press L1 + 右棍

但會變左skill move
發現用福好似順手過雲尼素斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞