FIFA23 Ultimate Team 討厭區(44) 嚴選十大UT PO笑話

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
l1 扭 扭空左佢先
我D6得8W

其實有觀眾送場都唔出奇
要去設定開先有 有分綠黃紅燈 如果禁得唔好會變紅燈撻Q 仲廢過唔禁 所以如果練一排都係唔順手就唔建議用
咁唔開算,而家D友射波都已經幾勁下
個個禮拜打到20WIN點樣唔係標準
DR分係衡量標準之一但唔係想打比賽嘅根本冇咩人會打上去
而WL亦都係另一標準囉
一步一步黎喇 timed finishing 要浸
今集禁區內唔使用都得 係遠射屈L1先用
我都係5xx分 14win 輸左三場12碼
成日比人捉到路 下次加時開press 狂攻算
勁唔勁唔係睇wl做標準啦
打到幾win都冇感覺
一嚟都係抽廢卡
二嚟都知今年wl唔跟戰績搵對手
勁同廢又點 玩得開心咪得
玩完又要狂屌不如del game
今集綠燈冇之前咁勁
成日綠燈完龍都唔中戇鳩鳩
佢地係勁,實打都可以有19-20W
但有時都會有觀眾送場
魚腩唔會話無,但10-0後一定唔會話撞到角腩先囉
同埋LUI既話有時撞到韓仔果D都會照打,佢都係測試下WL對咁既DELAY會影響有幾大,同到時打比賽果時應該差唔多
你8W打下打下就實升到上去
根本唔洗專登升

除左D1 上 E最後幾場
我得射罰球會綠燈 其他隨緣
今集成日覺得禁綠燈仲廢
我試過頭5分鐘角球牙朗倒掛紅燈入左
嬲到對面走場我都唔係幾好意思
好似係普金夏撚
學佢既話個人會更架燥底,到時自己會更加痴線
又唔係嘅
有陣時綠燈射真係又快又大力
但唔知點解有時綠同唔綠一鳩樣咁
同意,禁區內龍門都已經紙板咁,慢慢玩好d再學
入得1球罰球點會出SIF呀
個個星期都20win真係睇運
淨係斷線 俾ea做一場都已經冇

dr打勁人都知同唔到班打資格賽嘅長期55波
係唔會打到上去

今年wl 20場有18場打d3 d2以下
幾win都做唔到標準
上年wl就做到標準
今年12碼 係咪 變左真係捉心理
冇得再望頭仔

有個禮拜開頭3W2L
之後10連勝

之後連打兩場韓仔 Lag到打唔到

仲要入場4ms 一打變100幾ms on9
前邊3隻,一定係包皮+真路拿+渣仙奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞