FIFA23 Ultimate Team 討厭區(44) 嚴選十大UT PO笑話

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Premier league totw 但咁高rate唔似會出啦
咁D3 D2以下同你咪就係分到個水準囉
你只不過係講緊WL勝數條水平線低咗啫而且又cap咗喺20場
即係舉個例上集可能2100分水平先20W
今集有E就打到20W咁樣
你有無做波上去比佢去射呀
我卡D2 又係14W 上D1又係14W

而家E左仲要都算輕鬆500中-600分 都係14W 我都唔知係咩問題
Thanks
仲有世盃會再升多2點,預佢85
咁要睇你覺得勁嘅標準係咩
我覺得打資格賽嗰班就真係勁
有e就大把人都上到
但有e就20win又係咪勁 我覺得唔係
有時係D傳波好撚離譜
我開埋傳波條線自己指向去邊都知
係禁區邊點點推去小禁區角位既人,但實際出黎,係大大力傳返去娥眉月頂隻人到
明的,thx 巴打
勁定唔勁相對嘅啫
你有20w咪勁過14w囉
同樣地沙地佬都勁過普通20w玩家
標準一定分到但只不過係去到20w為止
再上有幾勁就係DR分甚至比賽
但已經超越晒9成9玩家嘅水平
其實賓坦唔止入致勝一球 佢一入黎救起左成隊垃圾熱
Lewan唔岩做放狗meta
但係一個勁到仆街既Finisher
Lewan講真唔入流
整隻Arnotovic or Barkley 都勁過佢

對住識守隻Lewan唔會入到波

用Haaland好過
因為WL我覺得好講集中力
打WL要集中嘅場數點都多過DR有旗仔位
牙朗現階段一定有神力
我禁區頂用盡力L2 shoot
都唔會飛機, 只會變世界波
咁我就唔知了 又係高D 甚至E 既討論
都係 同埋我心態好易崩 俾Ea撚左一場我就唔想打9打
下場對住打100場輸一場嘅對手都會照輸
其實都知係咩問題
唔驚 要坐下艇者
d人炒卡用bot day trade 架
我已經預料到EA班撚樣會Kdb + 托沙
然後2個都同位
黑卡 !比利時!CAM!屌。。。。

係auzio 條片見到中文介面 忽然親切感
點先打到資格賽,係ingame mode定真係要報名打?
4231放狗tactics係咪stay central同get in behind
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞