[KPOP] K-POP 2022討論區 (56)

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
휘몰아쳐 We Fresh
Gotta go gotta go gotta go
We Fresh
올라타 Ta ta ta ta ta ta ta ta ta
19000隻已經係新高嚟
你嬲我有咩用,當rm係娜璉嗰個係佢自己
選秀團收撚哂皮
今次打唔低IVE,
好大機會全世界睇住佢地登頂
本來個節目組係想引導佢哋答成個團唔用敬語好peace好friend咁
連班mc都冇諗過佢哋兩個會咁答 仲要講到國家文化層面 個樣呆晒
Classy實力唔差,但一開始個配置年齡差太大,好唔夾嘅感覺
We like do do do do do do do
Aespa 上年咪又係咁
咁客氣 包埋NMIXX
Lm
有d show最後一刻先cancel,有d現場觀眾已入緊場先黎宣布
itzy紅人唔紅歌
busters ok la,想輕鬆下時睇下

weeekly又得
YeSeo原來得17歲,正未夠秤
其實睇番段片,minnie話佢兩個一開始都叫姐姐,係後期熟咗之後先直接叫人名
咁其實我哋朋友之間都唔會哥哥姐姐咁叫,係咁叫哥哥姐姐反而仲會俾人當姣婆,又真係好難怪支琦唔叫姐姐,不過去人哋地頭搵食都係要尊重人哋文化嘅,仲要成日yayaya抵俾人鬧
韓國人朋友之間本身都唔會用平語,但米妮就咁鬼在意,似係肥舒支琦當人frd但人哋當佢哋係同事
出道咗咁多年都仲對呢啲小事咁介懷,其實frd極都有限
因為支琦同豬華把聲都嘈
係咁yayaya又係煩嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞