[KPOP] K-POP 2022討論區 (56)

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
你追擊撚完dc未啫
造票率最高明明係brave girls loona
傻仔未見識過外國班insomnia
懷疑lesserafim俾人落左降頭...
今次美國賣到12000隻算好勁又冇簽美國label
刷個d 幾個group升幅應該一樣
所以Dreamcatcher 減左brave girl(assume brave girl無人投)
個條數應該就正常票數
被Mnet撚咁多次,都仲理MAMA
有咩公信力可言?
我唔信往年無人用bot喇
見無人講,自己搞吓新聞咋啩
咁啱今年四代女團上哂位,有返睇頭
Dreamcatcher冇記錯同男團一樣靠海外粉開飯
公海唔洗咁上心
你越嬲佢地越開心
其實一路覺得DC係玩rock,但都係melodic,唔hardcore,點解韓國人會咁無興趣?
假設每個團都有一樣數量嘅bots,dc bots嘅比例係最少
而且dc本身路人緣都高,佢真係當正個個都淨係投一個團
如無意外呢幾日首event horizon應該爬到上一位
呢個Po 有啲人專鍾意埋啲甩皮甩骨
唔知咩眼光嚟
衰過印仔鍾意tb
韓國人口味其實好難捉摸
有啲喺榜單排名好前嘅歌真心唔明
又唔好咁講每個idol都值得被人尊重嘅
只係公海太多低級引戰假膠 唔洗擺上心
冇錢宣傳
其實有一部分原因係因為係細公司,唔夠資源,唔夠曝光率,亦冇家族fans,基本上細公司出道就係由0開始
我都唔明金請夏呢啲好女仔點解flop得咁離譜
又撞車又中招
然後出唔到黎

Antifragile ???
好大部分係因為細公司細公司冇錢宣傳唔好話歌曲質素,連有冇人識都成問題
因為隊內無人似貓
之前Gotta go 同snapping都叫紅 又會霉咗咁多嘅
佢起碼都叫紅過一排嘅
真係間公司太廢,如果當年有暴發戶簽佢會紅好多
佳藍喺背後施法術
IVE,GIDLE,lesserafim都俾人搞過一輪,
好難唔懷疑你間公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞