[KPOP] K-POP 2022討論區 (56)

1001 回覆
1 Like 18 Dislike

la la la la la la….
抖音效應先係一切嘅根本
對bangchan的愛就像射x一樣 有高潮 有一股熱流 雖然大家看不見 但是我和他都真正哋感受到那一分溫暖
有成3個ver好少見 sm都開始放養feel
定wendy講完叫大家買一隻就收手sm開始驚
作故仔 邊個知 定dc9係佢姨媽
相信有眼嘅dc9都冇可能講得出口
似買餸咁個啊嬸話你靚仔靚女同邊個都咁講

gigi女王
13個人支持我同鉉辰開房staycation
你哋同時間射?
鉉辰係射我入邊,得我一個feel到
lysn bubble第三季銷售數據

研究員 Park 表示,“平均每月訂閱量為 145 萬,比上一季度(135 萬)增加 10 萬。

對於按地區劃分的銷售額比例,樸研究員表示,“中國34%,韓國24%,日本14%,美國9%,東南亞7%,歐洲5%。比中國高出53%。

https://www.etoday.co.kr/news/view/2187808
又話歌曲質素先係根本
ok
NEW JEANS有錢宣傳
唔當係女團concert
當係啲model 演員開fan meet
咁諗即刻覺得佢哋跳得好好啦
非常可疑
Newjeans算唔算係證明左歌曲質素先係一切嘅根本

出道前0宣傳,有幾個成員連樣都未比人認得清,都可以有呢個成績

特別係jyp 唔好再搞咁多花臣啦,揾啲好歌比nmixx itzy 好過啦

雖然依家都係言之過早,但希望newjeans今次爆得起,可以改變依家拼接曲呢個潮流 好多真係好難聽,loop唔到
咪話呀,朴信惠、朴敏英、李聖經、陳世妍嘅話應該跳得贏佢哋。
吹呀 照大把人買 Hea住做都賺到笑

小孩: 媽媽! 漂亮的姐姐們為什麼不跳漂亮的舞蹈? (NMIXX 'DICE')
https://twitter.com/simeulja/status/1587818209650302976
個細路女好醜样
明明佢地cover人地或者開咪 唱到又唱得好
但啲歌就成日碎撚到玩puzzle咁
New Jeans 0宣傳
打手多到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞