(長文多圖遊記)日本開關第二日,我飛去見咗6個AV女優。

965 回覆
1684 Like 61 Dislike
鏡頭返番嚟秋葉原街頭上面一個啱啱去完廁所嘅香港人,解決咗膀胱爆發嘅世紀危機,我就沿著大街向書泉嘅方向前進。當時嘅時間大概係16:45,比起寫明嘅集合時間15:55已經遲咗差唔多一個鐘頭,不過佢亦都有寫明,遲到都OK,但會擺你喺另一條隊度先,等其他集合時間嚟嘅FANS清哂就到返你,不過當然唔好遲到離哂譜,女優本人都已經走埋你先到嘅話,你買幾多冊都冇情講。

上到去書泉賣寫真集嘅9樓,人數唔係太多,職員見我雖然係遲到不過都冇要我等下先,叫我直接入去排就OK。

排咗大約15分鐘,終於有大波妹睇下喇:

(側面睇,線條相當震撼。)
其實有少少可惜,因為其實同一日戀渕桃菜係有兩場event,一場就係我參加嘅4點呢一場,另一場係12點開始,可惜因為我要去天使萌嘅event參加唔到。我睇完佢po喺Twitter 12點嗰場嗰套衫,就更加覺得自己今次真係搬石頭砸自己隻腳

點解12點嗰場係三點式水著,但係4點呢場係公主裙嚟架有冇搞錯吖而家係咪歧視參加4點嗰場啲FANS吖而家叫你經理人出嚟見我

現實上我當然淨係喺心入面咁諗,影完相傾兩句嘅時候冇咩特別,都係同佢講香港嚟架,今日見到你本人覺得你好靚知你仲係新人,要好好加油吖嗰啲說話佢都係禮貌上回應多謝多謝就完

趕完呢場,我今日仲有最後一場event要去,亦係今日我玩得最過癮嘅一場,下回分解

(好好笑,影最後一張嘅時候佢話要專登露條底褲俾我影
毒咪毒囉,以前班MK依家咪又係走去睇動畫
射精管理真係好好睇
扮咩呀,你咪又係毒撚…
你咪係邏
Lm
DLLM 大隻到咁既
super hotel d 早餐好食
下次可以再影嗎?
冇記錯的話
早餐可以食到十成飽
lunch都慳返
好似老左好多
支持
第一個反應係好撚痴線
Lm
涼森玲夢真係好正
天使真係個樣最自然, 唔知有冇整到

想問殭屍look 通常係cos邊個角色, 好似動漫節果啲
樓主寫得好睇 感受到嗰份期待
支持樓主為咗自己鍾意嘅嘢努力學習日文,一心一意去做去追去探索,值得鼓掌
睇到好多人係到講幾錢幾錢,點解唔直接屌
但其實做愛有時比唔上心入面既滿足
尤其係買春,個女方唔享受既情況下,好多時都係爽一野。
我覺得樓主既經歷有趣好多,多謝分享
比樓主講到想下個月專登走去戶口真琴個event
話晒接近最後…. 但,要諗計先
樓主加油
我希望出年去到山岸逢花event, 望佢頂得住唔到引退
無諗到你個post咁熱門,搞到你只能夠擺少啲相,可惜啊
你講關於天使萌嘅事幾有趣,希望你可以講多啲類似話題,幾有意思

還有,謝謝你的付出和心血,期待你再接再厲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞