(長文多圖遊記)日本開關第二日,我飛去見咗6個AV女優。

965 回覆
1684 Like 61 Dislike
好耐無睇ching啲av遊記啦
留名巴打好有決心追夢
想知堆fans咩年齡多,會唔會有呀叔呀伯
人地鍾意做咩都要俾你笑又無用把鎗逼你睇。尊重下人哋嗜好興趣好唔好,佢又冇影響到人
個樣同對波都好假
宮下玲奈
可惜你去唔到
陣毒味係3傳出黎
咁入得黎都預左係毒毒post啦
冇所謂啦,毒撚都有佢追求既野,冇對與錯,雖然你好毒,但都多謝分享
情侶姐,依家人地當你係客人
希望巴打分享故事
真人老咁多
亦係一個睇前輩後輩輩份睇得好重嘅一個女優;
孤僻、有性格、唔會埋堆、唔會人云亦云、寧願得罪全世界都要講心入面嗰句

兩句好似有沖突 ,係日本收工居酒屋文化黎講
Details?
個網幾實用,但有個唔出名嘅都係搵唔到
只可以話太公式。
不過佢唔拍得公式啲,應該又會比人話
“咁我不如睇素人片”
好似正咗好多
搭深夜巴直去?
樓豬上新聞,好癲

同平時啲片好似有啲出入

同埋,著得套密實了吧
(好多失去咗個本質)
喺出event 3之前小弟有少少說話想同大家講

首先都係多謝大家入嚟追文先,冇諗到會上埋網媒,同埋普遍反應都好正面我應承大家下次我會稍為搞搞個look,特別係個腰包,再執靚仔啲先再去見女優

另一樣嘢就係關於貼event相嘅部份,大家有睇到王桑嗰篇遊記都知,其實呢兩日po嘅涼森event同天使event,規則上有寫明唔可以po相喺SNS (social media,包括blog),我今次咁樣做其實係做壞規矩喺呢度我想同各位女優FANS講聲唔好意思,今次真係小弟嘅輕視同疏忽尤其係新東寶呢個網名越嚟越多人知,我唔應該做一個壞榜樣今次真係我唔啱,處理上有失當

所以喺跟著淨低嗰4個event遊記,喺寫明唔俾po相嘅event嘅內容入面,我會減少相片嘅數量,落水印,同埋會落一個會員lock,儘量減低個曝光之餘又儘量唔影響成個遊記嘅內容同趣味,呢一方面我希望各位巴絲打可以體諒小弟嘅難處

最壞情況,如果我收到事務所/AV碟鋪嘅私人pm,要求我將啲文落架嘅話,我會盡一切辦法去將呢堆文落架,包括而家大家睇緊嘅呢個po我都會去同admin申請del po

呢個係我暫時諗到最好嘅一個安排,希望各位諒解跟著落嚟歡迎繼續睇文
Event ③ : 擔上山可以食一年嘅戀渕桃菜

一開始都有講到,今次去日本參加嘅event入面,有當紅嘅女優,亦都有唔係幾紅嘅女優。而緊接著天使萌之後,我去見嘅就係呢一位唔係幾紅嘅女優,佢叫恋渕ももな(戀渕桃菜)。

22年4月喺SOD出道,戀渕桃菜嘅最大賣點係M Cup,冇睇錯,係M Cup,喺街捉十個港女加埋都唔知有冇嘅M Cup。講起嚟我會去參加佢嘅event都係偶然,事緣係旅程第二日我行書泉(秋葉原入面一間書局,幾乎所有寫真集同calender嘅event都係喺呢度搞。),見到明明已經話滿人嘅戀渕桃菜寫真集event,居然話加額,可以現場即刻買飛咁就梗係唔執輸,買本一冊劵入去玩下。

(買1本有15秒影相時間)

(唔肯定有冇露點所以穩陣起見劃走咗先)

(喺旅遊台唔敢太過火暴露嗰啲大家去佢本人嘅Twitter度睇)

寫真集event,基本上同碟鋪嗰種買碟就有飛嘅event差唔多,只係將商品變成寫真集,同埋因為喺書局度搞,尺度唔會去到好大,基本上水著已經係極限。
而且寫真集event好多時候一本就可以參加得,當然買得越多自然就越多福利,但一本寫真集已經好重,同埋好難轉手賣得返出去所以如果個對象女優唔係太鐘意嘅話,買一本意思意思入去影下相傾兩句,我覺得就已經好足夠,十冊嗰啲set留返俾真FANS先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞