得罪講句,香港人最叻就係情緒勒索

848 回覆
1322 Like 865 Dislike
樓主扮盲唔覆,反而你衝出嚟接火棒有勇氣
黃屍根本係笑料

香港真正嘅抗爭者只有一種,
就係支持香港獨立,驅逐支那殖民政府
真正嘅香港愛國者對呢一個信念係堅定不移
但係依家班黃屍仲好似稱呼buddy咁,叫中國做大陸
有腦都睇到當年有問題,成班精神病人鳩叫
依家先黎後悔有咩用,damage is done
黃尸害完香港拍拍蘿友去英國,下一站就係害英國
呢d 人玩開左好難停
咪撚成日作埋d新詞語日日用啦dllm
樓豬呢種人就係賤過狗
即係乜撚都唔使知,就可以周圍同人講自己係黃屍
唔怪得係人都係黃屍,食金拱門睇國務院台都係黃屍

唔好大我乜都唔做得嘅話咁寧願唔做黃屍
關我撚事,由15年開始本土派不嬲覺得你哋黃屍係智障狗閪嚟 估唔到咁多年嚟你班仆街係越嚟越蠢
遊行最早走果班
依家咪最早走

無變過
所以咪話你唔識玩
你依啲諗法開同好會就啱
2020民陣元旦遊行,喺起點嗰陣鄭俠攞住港獨旗出嚟騎劫咗;
然後喺佢哋路過612街站嗰陣,仲係咁鳩屌音響音響

你係咪其中一份子?

利申

香港獨立,唯一出路

不過希望你呢啲人唔好影衰港獨派
一時又話前線200人都冇,講到自己好撚勇咁
一時又要數社運cv;真係要數嘅話支聯會班大中華膠已經夠收你皮
屌你老尾笑撚死
咁又真係唔夠你哋識玩
學你哋咁撚無賴唔係個個得架,知唔知
水人去做condom仔,自己匿喺屋企嘆冷氣睇國務院台
香港光復靠晒你地
香港人唔識政治就咪惦,正正經經搵錢都可以令香港輝煌
做黃尸講民主自由,成世人票都未投過,半途出家咩都唔識話自己係民主鬥士,成班懞撚
咁的確唔關政見事
最虛偽果班係:

圍屌個對新疆影響力得 0.00001%既陳奕迅
國務院全權in charge 新疆又唔計, 成個影視台都國務院又睇唔到
點解你仲會認為可以港獨?喺你眼中係咪唔受大陸控制就叫獨立左?之後咩都唔使理?
唔掂,要pin 一pin 笑到肚痛
講真 屌人睇viu咪一樣係情緒勒索

我無話睇VIU等於反TVB 我睇TVB仲多過VIU 但人地睇VIU又無一定話自己反緊TVB

但有班人就屌人睇VIU,咁不如反埋人用APPLE啦 APPLE奶得共咩
當坐智商監啦
聽兒登冷氣軍師講
睇下呢條冷氣賤種
自己唔出日日情緒勒索叫人出
https://lihkg.com/thread/3189698/page/1
當年埋怨黃尸半句都圍屌你,依家玩晒成張圖
證明黃尸變過街老鼠
你地黃屍都幾撚無恥,見大中華膠路線冇市場,就騎劫香港獨立唯一出路

所以真係唔夠你哋黃屍玩,講無賴賤格,係得你哋先可以同中共一拚

真係唔怪得睇國務院台都係抗爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞