得罪講句,香港人最叻就係情緒勒索

848 回覆
1322 Like 865 Dislike
人抗爭佢抗爭,見到個個都玩咪join game

19年嗰陣真係有一大堆人問我黃毓民係邊個,梁頌恆又係咩派系

睇呢班咁嘅仆街你就知道唔會對香港光復有咩熱誠可言
呢班咪就係中共五毛囉
你諗吓咩人會想香港人永遠都唔長進 永遠自相殘殺
2019年仲講咩運動

留返啖氣儲錢移民好過啦
樓主講到自己唔係港豬咁
你睇吓第二個留言有幾多like就明曬

依家班黃屍完全係黐撚線,總之有意見就係熱狗
唔知你個陣其實多唔多係香港呢
知唔知點解發生咁多事都有人要整文宣
整文宣嘅意義係咩?

你要搞政治
搞到個入場卷咁貴有鬼用咩
你唔識去manage啲唔用腦嘅人都係玩唔贏

比你咁樣sort啲政治精英廿年你都搞唔到啲咩
係咩我會注意返,用返港豬。因為佢哋確實係站喺黃立場但淨係企喺最後線有咩事就即刻跑走。所以我先覺得黃屍都幾啱形容佢地姐
依家係二百萬人叫你班condom仔死撐,佢哋繼續食元氣睇國務院台同bno 5+1

唔怪得媽咪麵俾佢激到爆左
9成都係輸左呢d爛仔交,然後話自己純粹講道理
咁講樓上d五毛都係喎日日搞分化,踩連登仔踩香港人
佢哋駁撚到咩,總之唔撚可以反對,咪淨係識俾個負評 同支那人一樣
中哂
佢表演緊分化完之後話自己唔係分化啦
連登仔不嬲屌人大大聲
全世界會好似香港人咁計數計到咁撚盡嘅民族只有香港一個

香港人爭取唔到民主係天經地義個撚個都咁撚自私,真係世界罕見
其實有相反意見先係好事
我成日都叫人唔好標簽人哋
大家速食到睇留言搵keyword 去睇人立場
見到入面有五毛就係cctoy
見到有黃屍就係黑警pr支畜

入面啲論點就無人睇屌左立場先
所以點解時事台咁撚嘈就係咁
全部人都唔撚識講野咁點傾呀
感覺似擂台多啲 開post等隻秋
要救香港就留係香港救
啱 記得交稅交多d
香港政府靠哂你地班留港撚
屌尻啲人移民 就等於 唔想啲人移民
咩邏輯嚟
唔係真係講中
你就係呢type人呀嘛
黃屍/cctoy: 所有支持你嘅人都係五毛共畜
仲有首歌真係好閪難聽
死氣沈沈
係都做俾你老母先,生梅毒生撚到上腦,就嚟連你個仆街仔都認唔到
政府都叻情緒勒索
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞