睇完印度仔個背景 唔係好明點解連燈仔會笑鳩人印度仔做英國首相

280 回覆
489 Like 89 Dislike
lm
止唔止呀 連登仔
連登仔: nigga!!! Racist!!!
連登世界觀:

日本係社畜、美國多槍擊、加拿大剷雪、歐洲唔洗做、英國要乞食、印度食咖哩、
39歲做財相係顛
咁撚多香港人都唔搵佢哋做,走去搵印仔出嚟
都唔明笑乜。明明係個好例子,他朝有日英國手足嘅後代都可能做到英國首相。
大量引入印度人
卓慧思又咩料
Durham 春係嗰皮
自己做得衰 怪得邊個
一個教師接手校內最麻煩的一班學生,當中不乏有案底,墮過胎和有毒癮的廢青。開學第一天她問了學生一個問題:以下三個人,你認為哪一位最有能力為人類帶來福祉?第一位每晚喝一公升白蘭地,睡到中午才起床,還有過吸食鴉片的歷史;第二位吸煙多年,嗜酒如命,篤信巫醫,還有不止一個情婦;第三位曾於戰爭中英勇作戰而兩次受勳,是個素食者,不吸煙,偶爾喝點啤酒,也沒甚麼桃色醜聞。

同學們覺得這問題太簡單了,當然是最後一個啊,罕有的全部作出同一選擇。但當老師說出這三個人的名字,孩子們都不敢相信。

第一位是諾貝爾文學獎得主,兩任英國首相邱吉爾;第二位是帶領美國自大蕭條後復興經濟,四屆美國總統小羅斯福;第三位是殺人如麻的魔頭,納粹德國元首希特拉。

而兒登仔就睇人學歷選領袖
連登仔都係呢幾年FG先有50K,佢當年物價未咁貴已多過
有 婆羅門
淨係記得佢有做過侍應
佢個樣都超高種性
同連登仔笑開嘅印度仔唔同種
cctoy 點會知自己咩地位
太曲, 但仲有D傻閪會當真
佢都冇誠信 點擔保佢唔會置個人於國家之上
關佢出身咩事啫 上面成堆打稻草人 又連登仔又racist又剩
點解外國既官學歷咁樣

香港既官學歷又咁樣
想開聲大聲笑鳩佢哋但又唔知講咩好都係收返算
有就唔係BNO啦,咁都要問
你再望下佢身家 就知邊個笑邊個
點會唔關事 你訓醒未 bwt放心 人地反華既
喜迎印藉親中英國首相快手取消BNO示好幫腥港留住人才
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞