睇完印度仔個背景 唔係好明點解連燈仔會笑鳩人印度仔做英國首相

280 回覆
489 Like 89 Dislike
唔知邊個鞭邊個屍呢

《每日電訊報》:辛偉誠即將下令關閉全英國30間孔子學院!
https://lih.kg/3192648
勁撚到
唔講血統同你講實力你都輸啦,人地名牌大學畢業,做過ibanker,老婆家族富可敵國
你呢?係英國做緊倉炸,你搵十世嘅錢都唔夠人地多。
連登成日都講父幹重要過一切,重視血統有咩問題?李嘉誠個仔同你就係血統差距,你咪去屌李澤楷帝制思想囉,睇你點死
咁唔叫收留叫暫托好唔好
我淨係知你條撚樣個身最多得一條撚姐
(塊面唔計)

支那違約咁派兵搶返香港呀?
咪ff咁多啦
人地大可以咩野都唔做
由得你係香港坐監
有啲人唔走真係要坐

如果連bno 果五年都冇
邊有人夠膽敢拎幾十萬就過去

唔好諗到自己好大
你果幾十甚至幾百萬都只係碎銀黎
就算香港走咗十萬人
一人一球 佔佢地gdp 幾大?
定係誠哥係果邊開發幾個社區可能仲多

人地亦冇欠咗你
俾你過去都有風險
俾你留低駛唔駛俾埋你依住包埋叫雞
過到去之後既野就自己諗啦

如果連佢都唔帶頭
其他國家點會開咁多救生艇計劃
果啲我就真係覺得搶人才
邊度一樣
其實真係唔明
奶共就話啫
睇得多3 idiots
呢班真心係5毛,成班人講血統論,完全無視人品同政治立場。

中共洗腦思維入晒血。
on9
我過左黎英國
有得投票
當然關我事
呢D野全部都唔撚係重點
重點係自己人都唔團結 大台都起唔到
英國佬無欠左你呢句真係笑話
果時對佢黎講係國際奇恥黎 烏克蘭0關係佢都派錢派到盡
對香港人係有國際條約責任同義務就派個visa等你自生自滅
佔佢gdp 1%都夠fat啦 肥豬肉
mp回信俾我都係咁講
住左英國都唔算短時間
都算燒到埋身?

英國土生土長印度人
同 英國白人左膠工黨之間
我一定選印度人
條友係掂就唔會輸俾卓慧思啦

咩食黃店上街
選首相有呢d要求既咩
講野唔用腦當自己好幽默
1%?

咁你快啲去英國
周圍同人講”你地爭我架”
伸手問人拎囉
只要你present得好
其實左膠係會buy
佢地啲殖民主義guilt勁重
我係英國好撚耐啦 唔係賣手足血既visa
我一條友屌英國佬係無代表性 無民意 MP都最多都係射個波去FCO
宜家個場俾班fking bno chinese玩爛哂啦 下下多謝人地
問責 係講民主 整體性 班傻閪咁樣做仲想英國佬益多你兩錢重
有冇見labour party, scottish gov,英國國民,跪住奶鳩tory多謝佢地呀? 日日都屌9佢架啦
算9數啦 你d 19支種大灣區人學乜人講政治
佢地慣左畀共產黨統治係咁
Diu 拎住bc 係度屌啲bno ?
自力更生有乜問題
你都係怨人地黎降低自己身價姐
咁你快撚啲啦怨婦
唔岩聽就叫人支那仔
擺自己係道德高地呀?
你既思想俾五毛更五毛 比啲蝗更加蝗
原來英國真係好多支那仔
同你講都嘥氣
傻閪 我得BNO 一定要用人血5+1 VISA ?
驗下腦 世界唔係非黑即白 要講就駁我既論點 唔係乜乜visa 支支
重點係我由頭到尾都唔知你up乜鳩
算啦咁 無論勉強
你都唔好咁多埋怨啦
面對現實啦
邊忽progressive
你望下人哋由細到大讀咩學校再講多次
早該如此
只係啲黃絲同本土派懶係有潔癖咁仲學人講Realpolitik
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞