睇完印度仔個背景 唔係好明點解連燈仔會笑鳩人印度仔做英國首相

280 回覆
489 Like 89 Dislike
憑乜笑鳩人

辛偉誠

- 牛津大學林肯學院修讀哲學、政治學及經濟學
- 在史丹福商學研究生院獲得工商管理碩士(MBA)學位
- 畢業後於高盛投資銀行擔任分析師
- 2019年約翰遜任命為財政部首席秘書
- 2020 年升任財政大臣

https://fb.watch/gnBSvtk9gi/
佢fg肯定冇連登仔50k啦
連登仔唔肯面對現實
出身中国淪落區,又冇出生率又no gun
係西方陣營你政治地位根本連佢哋最睇唔上眼嘅阿叉都不如
如果個POST反緊佢,支持佢既就唔會入去打泥漿摔角,而係另開POST圍爐,呢種就係連登討論風氣
係未要入去挑機?
牛津大學呢啲喺英國人眼中等如香港人讀香港大學
係基本操作嚟
做得個個都係呢啲級數
條印度佬有無連登ac 先?
佢有無睇黃viu 同追mirror先?
無就叫佢隻奶共狗收皮
靠老豆老母
靠老婆岳父
老婆有嫌疑逃稅
唔講?
有排都未入流
好多仲KEEP住回鄉卡
根本屈機,人地仲要係婆羅門最高種姓地位超然,天生奴隸主黎

個cv 出身好過99.9%既連登仔
仲有要食M記攞齊曬啲籃神卡
連登仔認知以為印度=強姦犯=重慶大廈阿差,然後就笑人睇唔起人
知唔知矽谷、華爾街幾多印度人做緊高層,井底到
個樣都型過9成連登仔
好彩你有講香港人眼中
港大係為殖民地培養公務員
同牛津比好似.........
100啦 屌你
矽谷做班印仔好多都係印度理工出身,直頭係人類最top既精英黎

香港700萬人都未必搵到幾個人拍得住呢班精英
唔睇背景, 剩係個樣高大靚仔..
都唔知輸係邊
呢D咪港豬囉
出到去撈得起先奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞