[再戰警長]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1995]

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
15分鐘後又到港女特價時間, are you ready
一個二個屌9 CR7既時候
麥麥送係完全冇人再提及過
曼聯上季咁撚差因為邊個呢

CR7係曼聯既地位及佢既好勝心不斷既操練
今時今日嘅狀態
完全不輸曼聯任何一位球員
但而家連正選都冇?被安排垃圾時間上場?
佢冇逼搶?佢冇跑動?佢入攝太早所以越位太多?

我係當年係睇住有線直播
見證CR7第一次為曼聯上陣既曼迷
一個legend比人乏到做後備
不多不少登佢心痛

見到佢發脾氣
見到佢提早入更衣室
見到佢多次道歉
見到佢被球會安排自己操練
見到有人屌9佢
見到有人笑9佢話冇人要佢
見到佢啲波衫賣得好好

曼聯成績係好咗..
但我一啲都唔開心..
Cause I do respect CR7

如果你真心係曼聯fans
我諗你唔會屌得落CR7

打咁多真係好感嘆….
關佢老母事啫
老母好似幾正
我哋都未玩就換
現年 24 歲的法國超級球星 Kylian Mbappé 在 5 月與 Paris Saint-Germain 正式簽下一紙 3 年長約,今回巴黎當地媒體 Le Parisien 就揭露了合約確切價碼。

首先此合約總金額為 €6.3 億歐元或者更高,形式為兩年加第三年的球員選擇權,而這 €6.3 億歐元細分的話,大致有年薪 €7,200 萬歐元、簽約金 €1.8 億歐元(分期付款)、今夏收到的忠誠獎金 €7,000 萬歐元、2023 年夏天不轉會的忠誠獎金 €8,000 萬歐元、2024 年夏天不轉會的忠誠獎金€9,000 萬歐元等等。

乜獎金簽字唔計, 剩係人工一個禮拜都138萬歐元

痴哂線
想拎到盃 起碼要買到vlahovic 再執返條中場先有機會
再買垃圾繼續爭四 4強出局
應該似ss 要搵人幫佢開路
同bruno 撞得仲勁
Messi
只計第一年唔轉會個份獎金 周薪已經2.8m我有冇計錯計埋簽約不得了 點過ffp 痴線
利雲 賓c馬 簡尼
阿拿杜域
咪撚on9啦
就係真曼先要屌柒C朗呢啲咁既態度

佢由季初罷操到依家走場
已經完全破壞左曼迷心目中既Legend型像

利申 廿年曼迷 上季仲係迷朗
愛蛇
對咗妓未 幫手打殘佢
身邊高年資球迷都係屌佢多
踢唔到單前
坦哈格與C朗談判:接受輪換和道歉即可歸隊,若拒絕曼聯將解約
https://lih.kg/bsxgjNV
#22 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

補返個source算
今日肥哥哥著祖朗hi 又係你呀
日日著唔同波衫 金馬紅般PSG祖朗
如果唔係季初失6分 有得諗下英超
就係依6分先睇清要雪邊個
出去朗狗仔狗竇啦夢不
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞