[再戰警長]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1995]

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
丹恩屌打牙朗啦
係我地以前so b個陣先係咁

隔離哥狗 高普咪又係要個個都跑
抵撚死
FACTOS
U-21 球員心諗:屌你老母我地唔洗踢啦
邊撚個

小胖虎咁白
你似乎完全唔知個世界發生緊咩事咁,你不如重睇場波啦,換曬Antony, Sancho, Casemiro,

Antony 見唔係換C朗都對觀眾拍陣手先夠膽返去 bench,69分入2粒都唔換C朗出去跑下,臨尾3分鐘先話換,見換咁多人都冇自己份,知道C 朗口中講既 respect 係咩未?

賽後訪問佢仲咩早走,C朗再講Erik同佢講 You are not part of my plan. Sad撚到

球會唔係淨係打工打工打工架
好似睇過
BTW WHO.JPG
[牙朗:坦蛇 0尊] 曼聯終極FF轉會窗暨牙朗精神狀態關注區 [1986]
https://lih.kg/yqdPGpX
#975 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
我已經full block左條友你又貼返出黎
兩樣野有咩關係?
屌 以為你會反馬天尼斯
估唔到係捧格拉沙
屌 原來係呢件柒頭
搵你落場好冇
Manchester United Third Shirt 2022-23
£49.00£70.00
件瑩光黃
愛美麗去維拉
點解咁後先踢維拉
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1584606854088228865
愛美麗真係教維拉既話
第2場就對我哋
可以美麗目前犯佢隊av了
來自The Athletic UK王牌記者David Ornstein的最新報道,曼聯主帥坦哈格即將與C朗展開談判。坦哈格想聽聽C朗對現狀的看法,以及C朗能否同意不一定每周都是首發球員的要求。

荷蘭名帥對於C朗的態度是,如果他接受靈活的輪換並表達悔意,將重回一線隊訓練。如果C朗拒絕輪換的角色並再次想離開,那麼坦哈格將允許球員在明年1月再尋找新的球隊。

不過坦哈格的要求似乎對於心高氣傲的C朗來說,很難辦到,因此他冬季轉會窗離隊恐怕是大概率的事情。

關於C朗冬季轉會窗去留方面,這家知名英媒透露,曼聯俱樂部的態度是同意提前解約。今年夏天,曼聯還渴望能通過C朗收回一部分轉會費,但現在在製造多次風波後,曼聯將允許C朗自由身離隊,但前提是雙方的合同先行終止,這需要雙方達成協議。

如果雙方協商一致解約,曼聯卸下C朗的高薪重擔,而C朗將獲得選擇下家的權利,但不可避免的,他將損失一大筆薪資。據粗略統計,不計算和聯賽排名或者冠軍獎杯有關的獎金,C朗從明年1月份到6月份期間會獲得960萬鎊的底薪。C朗是否會願意會犧牲合同剩餘半年的薪水,將是一個巨大的問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞