[再戰警長]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1995]

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
圍爐出番去啦
可能係kenny
有秋咪
張伯倫開頭冇咁差
代表作係歐聯射爆曼城都已經值翻佢個價
牙朗不如去日職啦
又可以去fing 毛巾
熱最錯就係決賽前先炒摩狗
明明摩狗最勁就係呢d一場過嘅大戰
送隊長同AWB比佢幫手升班
其實摩佬佢同利維係歐洲超級聯賽呢單野上完全反面先會被炒
今年要護咗級先
歐超聯單野
熱狗死左摩狗
曼聯死左木狗
唔知邊場會係朗最後一場
定好似lingard咁冇最後一場
今次返黎 第一場同最後一場都係對鈕
季初無傾過?季初傾唔埋依家更加傾唔埋啦

其實傾嚟傾去咪又係曼做唔做水魚貼錢俾佢走,依家嘅分別就係朗更加弱勢,咁曼又點會肯做
條賤種就係唔肯,仲想曼做水魚貼走佢
第一次走, 曼聯開始沒落
第二次走, 曼聯開始重建
🚨🇵🇹 European clubs were informed Ronaldo was willing to take a pay cut to leave last summer but no Champions League sides made a proposal to buy him. @TheAthleticUK

✅ Whether Ronaldo would sacrifice the remaining six months of his #mufc salary is a significant question. An alternative could be United coming to an agreement with him over his owed wage - negotiating a one-off sum, but in reality, this is a remote possibility. @TheAthleticUK
🚨🇵🇹 Jorge Mendes will explore the market in January for Cristiano Ronaldo. @FabrizioRomano @podcastherewego #MUFC 🔴

香港啲人造草場暑假都係咁
夜晚會有啲嘢喺頭上飛
500k人工 貼錢送走佢真係仁至義盡
公道d 講, 走場之後一蚊糧都唔出直接解約都好合理
所以朗無乜bargaining power
要好黎好去只有say sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞