[再戰警長]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1995]

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
俾最強中堅組合 龜同細緊一齊幫摩佬啦
請蘭但唔比佢教逼搶
咁搵佢做咩
直接carrick 教埋下半季咪算
會唔會降班
1. 唔踢熱身賽就一定對佢狀態有影響

2. 新踢法 佢踢唔踢熱身賽都適應唔到
你睇佢祖記時代有無融入球隊 Top Fit嘅佢
成隊死守下下喂俾佢freestyle 自己入 呢種戰術係work
而家佢都係咁樣踢
仲有佢跑動上季全英超最少果幾個 點踢福個短

呢一刻嘅佢最佳位置係打後備 每場落黎打30分鐘谷盡佢
盃賽 輪換帶住後生仔 好似Ibra咁
奈何佢仲下下想踢90分鐘
佢自己個態差到咁撚樣
仲好意思發老脾
Agomes原來去左法甲打防中
Mike Verweij on Antony turning down ‘really decent money’ to sign for #mufc:

“Antony was given a bonus that if he stayed for one more season, he would receive several million. That was a really decent amount. I heard €2 - 2.5 million.”
#mufc have sent scouts more than 3 times to watch the performances of Leverkusen’s right-back Jeremie Frimpong (21). They are following him and they know him very well.

@FabrizioRomano
呢個勁
Firm幫
下場唔知會唔會比馬天抖下
比隊長出下場
邊個唔俾? 係蘭自己放棄
可能佢都知自己係短工 無好似坦咁有魄力去實行逼搶
血都無得換下
咁嗰班人係打唔到都無乜得勉強
又要睇返隊長拍冰
真曼?
係曼份約好快就搵得到2m 啦
朗狗唔肯認老
無入波已經唔合格
係 所以上季打唔到逼搶 唔係朗一個人既問題

今季就當然朗無好好表現過啦
又股Joy

笑死 米入波之後 自轉走去笑鳩舒服
可能問佢你又係巴西人
點解唔踢世界盃
蘭成日陰D陰D屌鳩朗
如果佢有權一定第一個掃走左佢
真坦多啲
Alphonso Davies
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞