[KPOP] K-POP 2022討論區 (55)

1001 回覆
1 Like 24 Dislike
我聽Aimyon都唔少呢類
Aimyon

aimyon powetful d唱腔
英子阿爸個阿爸個阿爸着草過梨泰院已經傳緊
所以hea跳
有珍妮花就冇豬jer 緊
覺得除咗智秀另外嗰三個都唔會續
仲有gd幾時自己開公司
Rose 玩音樂大機會續三年再走去其他公司,除非佢想去外國發展
我就係TREASURE ASAHI非公開女朋友
RV 一向underrated
每次comeback都撞年歌或者自己人
呢幾年係咁出
由鍾意都變厭
rose點會想留喺韓國市場,啲歌都淨係出英文
同埋如果yg有心畀佢solo cb,點會收錄佢首solo入團專,留返畀佢個solo專好過啦
泰傭都唔似會想續約,唔通貪佢外國人抽佣高咩
智秀有戲拍就應該唔會走
鯰魚就難講
不過相比玩音樂佢哋好似比較享受做ig model,所以留yg都唔出奇
大包圍分析
pyscho個時一早要紅啦
最衰個仆街sm 同埋sbs sm就衰排11 2月呢啲音放全部停晒先嚟cb sbs唔多講
con 去到高雄個時好似就要續約 似會續一年跟住hea下鳩下就散 之後Jisoo 自由了
本身peakaboo Bad boy 紅到外國,點知又出首power up,後勁一般
RBB勁多人期待似bb ,點知真係really bad
仲將badboy 英文版塞落power up夏日專,完全冇promote過
Pyscho嗰期真係個勢最好
一個意外就打沉咗
[KPOP] K-POP 2022討論區 (56)
https://lih.kg/3198327
[KPOP] K-POP 2022討論區 (55)
https://lih.kg/yqzijAX
#226 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
仲撞年歌,不過都入頭十
其實係得呢條友唔想知啫,公海咁多人總有人有興趣想知架啵
班blinds好似話佢哋係出道前兩三個月簽約所以續約嗰陣仲有concert,啫係話會續約
但kpop不嬲唔係出咗道先簽約㗎咩?
同埋如果真係有心續約傾掂數yg應該唔會咁趕住完約之前搞咁多concert
得五個負皮
Younha啲舊歌都好值得loop
https://youtu.be/P8lxQ-1oM1I
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞