[KPOP] K-POP 2022討論區 (55)

1001 回覆
1 Like 24 Dislike
一定有啦
又要隔離,澳門人又冇得過海睇,邊有可能坐滿三場
傻仔先畀錢睇ig models跳舞
見到Rose災難演出
已經唔想睇
咁你覺得因為咩佢夠膽加多場

林英雄加油!
Twice都開唔到咁多場
Bp flop左咁耐竟然仲有人睇
一定係送孩送哂出去
有更多唔係我老婆💖
留返比大家
00留返比你❤️‍🩹
因為唱跳rap冇樣出眾先夾硬話佢門面
點知後嚟發福又成日發癲冇儀態
Miyeon先係門面,又唱得,飛甩隻豬華幾條街
BLACKPINK X HONG KONG

惡魔小元
其實佢兩個啲taste有啲似
都係鍾意嫩口
但鄭sir成日做嘢半途而廢又擅長使錢多過賺錢
[NOTICE] Notice on fromis_9’s future schedule

Hello.
This is PLEDIS Entertainment.

We would like to provide you with some information regarding fromis_9 members LEE SAE ROM and LEE SEO YEON’s future activities.

LEE SAE ROM and LEE SEO YEON will not be able to participate in fromis_9’s official activities for some time as they are feeling unwell.

賽綸大咗肚?
RAFIM加油
啲主打成日畀啲好出嘅編舞畀豬華
連live嘅大頭shot都靚
Miyeon嘅作用好似只係用嚟唱pre chorus同chorus一啲豬華唱唔到嘅部份
造假團不知所謂
內定嘅都本身唔想做偶像
mnet真心仆街到呢
寧願捽爛都唔畀機會有心想出道嘅人
我要
改名啦你
我愛甜蜜ass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞