[KPOP] K-POP 2022討論區 (55)

1001 回覆
1 Like 24 Dislike
呢個係stray kids黃鉉辰?
黃鉉辰(PTSD後)
Nooooo
可5可以#多少少
玩埋包皮杯
內枝利永(好似係)
痴撚線Cube又黎料
隔幾年BTOB同G-idle唔續約嘅話等收皮啦屌你老味臭Cube
TWICE上牙
ban得
可惜晒 忙內成個package都好gigi
CUBE 101
好仆街,又用返當年Apink個招⋯
當年Apink 仲係acube (會出席家族演唱會),
當年都仲扮吓嘢,話瑜璟因為學業退團(雖然佢老竇出嚟講返話唔係),見Apink 成功左又用返呢招⋯
退團嗰兩個衰咩畀公司炒
應該係衰入咗cube...
今次扮都唔扮
屌打inxxxxxx
賣油?
想去睇
2022 MAMA 新人獎預測

只統計2021年11月1日以後發行的歌曲和專輯

資料來源
音源&銷量: Circle Chart
全球音源: Spotify

音源&銷量分數累計到10月15日
全球音源分數累計到10月22日

-----------

註:
Digital是韓國音源 (20%)
Physical是銷量 (30%)
Global是全球音源 (10%)
Judges是評審 (40%)

來源: theqoo https://theqoo.net/2618410724

1. 當然是IVE不是嗎? 這個會出現意見分歧更讓我覺得神奇

2. IVE是可以獲得大賞的成績,如果不頒發新人獎就太說不過去了

3. 希望MAMA是NewJeans拿新人獎,IVE拿大賞,然後Melon Music Awards是IVE拿新人獎

4. 如果只能選一組的話,那當然就是IVE了

5. 上面的圖片是男偶像嗎? 為什麼音源分數全部都是0分?

6. IVE拿新人獎是理所當然的事,有討論空間的應該是大賞才對吧

7. ㅠㅠ 我也覺得NewJeans很可惜 ㅜㅜ

8. 雖然我個人的pick是LE SSERAFIM,但也非常恭喜IVE

9. 就算評審分數比較低也還是IVE

10. IVE不是應該新人獎和大賞一起拿嗎

11. NewJeans好可惜啊,出道的3首歌曲都很紅的說,但IVE用三連發取得壓倒性的勝利了

12. 我沒在聽偶像的歌曲,但也覺得很明顯就是IVE會得獎

13. 不管是體感上還是成績方面都是IVE

14. IVE這次的成績就算得大獎也不會很奇怪

15. 雖然女偶像都發展得很好,但是IVE真的太難超越了ㅋㅋㅋ 而且感覺她們會得大賞
Cr韓網評論翻譯站
無Rockey Punch,無公信力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞