究竟kiki and may,陪你打j呢個channel 係點揾錢?

259 回覆
20 Like 168 Dislike
情侶一齊拍vlog真係好撚on9既事黎

一散咗就成個 channel 玩完
人地一開始無諗過做黎搵食
點知做到咁大姐

又比佢地真係一齊到咁多年仲準備結婚
做多左。。。
如果你真係去過瑞士,就知道佢條瑞士片有幾鳩
都係個句,佢哋d影片8成時間係見到佢兩個人個樣
想知你覺得佢d行程有幾特別

我覺得你鍾意佢兩個多過佢拍嘅嘢
不過呢d個人感覺問題
我就唔鍾意睇旅行片,影自己多過影景喇
除咗瑞士,佢去過嘅地方,歐遊啲片,我9成都有去過我冇話佢啲行程好特別,因為每個國家其實去嚟去去都係嗰啲,我係話佢介紹啲景點幾齊

其實好唔好睇呢啲都係見仁見智,如果佢哋真係齋介紹景點嘅話或者影風景嘅話,咁我不如上網睇文字版同埋地圖仲好

可能我就係鍾意佢哋用自己嘅角度去睇嗰個地方,表達自己的感受佢哋講嗰啲都係參考,佢哋又唔係果度專業導遊,都只能用遊客嘅身份去表達感受,我個人就真係唔要求咁多輕輕鬆鬆睇吓,參考一下就算,何必咁認真呢
呢兩條友去啲餐廳食屎都話好食
佢哋啲懶音好煩
飲食channel 嚟講 其實係樣衰啲 其他都中肯

好過三假 唐氏 屎提芬 日本仔與港仔

上面三個台 假L到仆街 中伏百分百
呀好好味呀
好味呀
吖好味呀~
佢2條友既詞滙真係令人嘆服總之咩9狗屎垃圾都好食+好假既造作表情
仲有男人老9叫May, 火都黎條女kiki又成日鏡頭前發姣,以為自己林明禎咩,肥矮姣
Mario同momo 仲有錢
周圍飛同玩
咩黎
佢地都真係做左幾多資料蒐集
不韓而栗
岩岩睇完佢地輕井澤條片,一見到兩個大頭即刻唔開胃,cls尤其嗰個kiki,對住鏡頭喺度假笑e起棚牙,把聲又多懶音又奇撚怪怪咁,媽啊真係好柒啊
個男人may對住個鏡頭好尷尬咁e起棚牙笑,我嗰下真係當堂打左個冷震
仲有對死魚眼
唔明旅行片點解係咁影佢地自己大頭,
正常人都想睇個景點多過,
連D Caption都要加撚埋自己個樣,
你地得2條友講野JA。
條撚樣隻死魚眼
條條都ad,點會唔賺呀
明明睇呢啲片淨係為左啲旅行資料同風景
點中出,咁撚豬西
其實個kiki係廢
所以已經無再睇佢哋啲片
一路望住佢哋個大頭 然後聽住佢哋話見到啲乜乜77
我心諗我都睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞