[AROHA] ASTRO 討論區(70) - D-129

1001 回覆
14 Like 17 Dislike
係呀係呀 係呢套
啲人通常都係屌牙石定屌廢社處理有問題?
我見路人個個都話點解唔學YG
因為廢社唔係YG囉
佢有咁撚醒霉團唔使搞到今時今日咁啦下話
唉,前排人哋不停公關事件就好學吓嘢啦
廢社真係廢社
停不了的廢
使唔使屌得咁大力
其實就算做idol時唔拍拖
宜家賺埋既錢遲早都會用黎溝女架
唔通一世A0?

D思想仲係咁不志
人地唔拍拖都唔代表你真係會成為人地女朋友姐,d人清醒d啦
唔係真係入坑咗好耐
但好似話牙石不嬲都係嗰啲成日唔多上水嘅人?
咁就唔存在啲咩掛住拍拖 而唔做好本職 忽略粉絲嘅說法啦
姐係無理由佢拍咗拖就要多啲營業掛
不過佢潛咗7個月U記係衰嘅
但係好似又同戀情冇咩關係囉
無架啦
偶像畀人爆得點都係死 仲要人踩人啲國民咁緊火再咁爆法
加上佢自己都好似唔志在咁
可能覺得搵夠退休賣飯捲
支持完約解散 各位獨自美麗
我覺得"公開"放閃擺歌詞係有少少過份
有少少被背叛既感覺
可能好快有契爸契媽做

依家做住契弟先
負皮眾入黎專登負皮你呢句
希望唔好燈到佢地續約
公海出晒名燈邊隊解散 邊隊就續約
做咗成日社畜,一上水就見到Rocky居然有緋聞,真係估佢唔到。見大家都幾開明,仲以為會哭喪
不過睇韓網評論反應都幾負面,仲要女方一味劃清界線咁,希望Rocky睇開啲,唔好太灰啦
明明直接認咗佢,個人覺得呢個舉動都幾man
其實Rocky係咪初戀,好似好投入咁,又唔可以話佢唔專業嘅,始終首歌都幾好聽。如果冇拍拖應該寫唔出啲咁肉麻嘅詞
宜家啲人話面對唔到S#1首歌,其實我反而覺得幾sweet可能因為我係男粉,所以冇咁大反應。
頭先auto play播到complete me仲有啲啲尷尬,入面有句”比我插入去啦“ 好似同緊條女講咁
你諗左去邊
牙石溝唔到女仲要比你講到咁猥瑣咩事
明明係純情兵仔
我都係鳩講下,唔好屌咁大力乜佢未溝到條女咩,咁樣好蝕喎,乜咁失策呀!
個個都廿鳩幾歲啦 唔通做和尚食長齋咩
韓國嗰邊反應差好正常
人踩人單嘢先啱啱開始為期七日嘅全國哀悼期
跟手就爆單咁嘅嘢
仲要唔係爆純拍拖 淨係爆拍拖應該無咁多人屌
問題係爆埋POST同一張相 仲要女方前牙石係 仲要POST係日本Fans官咖
跟住SOLO曲唱埋+版權又有女方份
之後又送咖啡車畀人 但團友佢一架都未撚送過
U記要課金嘅DM佢就七個月先上一次 仲要上嗰次係講女方咖啡車啲用詞
啲站姐都有話唔係唔畀你拍 但拍到你咁明顯 驚死人唔知咁

btw牙石咁撚霉 畀我係女方公司老練都唔認啦
女方拍緊無線台角色 正常上緊位的
Man唔Man就見仁見智
但依啲咁嘅時期 個團用咁嘅方法出現係大眾眼前都咪話唔傷
條路自己揀 仆街唔好喊
邊句插入去
多謝湯丸巴認真回覆Rocky應該冇乜拍過拖,所以咁入迷啦。最怕佢唔開心,六星入面,佢好似都算幾陰沉,唔聲唔聲果種,希望佢睇開啲啦!
我講得唔好有句“let me plug in baby”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞