[AROHA] ASTRO 討論區(70) - D-129

1001 回覆
14 Like 17 Dislike
睇Twitter 又唔見有阿彬喎
我見到有個黑衫男人仲以為係佢
咁得四膠咋
相後補
ka絲真係日理萬機
居然阿彬無到
但ka絲兩次都撞到成員睇同一場好勁!!
嘩好開心呀
牙俊知道有香港囉哈支持
佢隻手好黑
俊真優產都有去?
冇呀,阿彬阿優唔見。我講緊今日見到俊、石,真產四個
如果一齊見晒六個就完美
上次阿優見面會阿石冇去
勁好彩
我今次都係揀走廊位坐
有一幕阿石係我身邊行過,好令仔呀
超有緣
我一向冇呢啲緣
漫改劇《犬系戀人》的演員陣容

https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/pfbid02KUVjL6YuLMRDDVWA2bxNaUrvHNqJyRmiXyAABvMhtCC1txzhTinPUYwwsFxLzReul
《犬系戀人》講述的是一個因為詛咒,只要一接吻就會變成狗狗的的女子,還有能解開這個詛咒,但是害怕狗狗的男子之間的幻想羅曼史。
車銀優 飾演「陳書元」 - 因為小時候的心理陰影所以很害怕狗狗
朴圭瑛 飾演「韓海娜」 - 只要接吻後就會變成狗狗
李玹雨 飾演「李寶謙」 - 是笑裡藏刀的山神
--------
車銀優和朴圭瑛以前曾一起拍過MV
URBAN ZAKAPA - You're The Reason
https://youtu.be/4zRwL6B9zZ4
來源: theqoo https://theqoo.net/2579173787
1. 天啊,男女主角我都喜歡
2. 只要車銀優的演技好就沒問題了
3. 暈,朴圭瑛是女主角嗎?? 感覺還滿適合的
4. 這選角陣容是怎麼回事,怎麼選得這麼好
5. 外表都合格,只要演技好就好了ㅠㅠㅠㅠ
6. 會找怎樣的狗狗來演狗狗的角色呢? 太期待了ㅠㅠㅠㅠ
7. 是久違的100分選角呢,男的帥女的美,而且很符合漫畫裡面的角色氛圍,很棒
8. 我看漫畫的時候就想說如果能拍成電視劇的話,男主角應該可以讓車銀優來當吧,結果竟然成真了呢
9. 朴圭瑛在《達利和馬鈴薯湯》裡面真的非常可愛又漂亮,也有像狗狗一樣的魅力,很期待
10. 暈,我很喜歡朴圭瑛ㅠㅠ 人不只長得漂亮,又很會演戲,沒想到以前有和車銀優拍過MV啊,化學效應也很好
11. 太瘋狂了,男女主角再加上李玹雨都超級適合的,天啊
12. 狗狗的部分會怎麼呈現呢?
13. 都很適合,希望車銀優能多練習演技,好好表現
14. 好久沒看到李玹雨了ㅠ
15. 啊,原來不是只有我這麼覺得啊,選角真的太棒了ㅠㅠ 超級無敵期待
(轉載請註明出處,謝謝~)
證明揀走廊位無得輸
我都無
似乎今次喺選角方面嘅意見都好正面喎, 期待拍完出嚟效果都係咁好
雖然唔係同一場合見晒六個, 但係分兩次可以見到晒都相當唔錯喇
阿石無叫你錫錫咩?
錫錫係左邊,我坐右邊
如果大家買飛戲院睇都左邊好過右邊
佢哋企台左邊多啲
真係cls
FM先完咗無耐
咪係囉, 懷疑係美國 (+菲律賓?) 影嘅相嚟
寫明係Cebu
又係出公數影埋,真係淨賺
嗰cap法睇嚟全員唔續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞