我終於頂唔順養古曼童個同事

1001 回覆
96 Like 897 Dislike
當真係有呢啲嘢先 你有你搞佢 共產黨都可以請埋好多人做嘢
可能唔係冇嘢搞佢 而係搞佢唔到
呢個世界無鬼架ON9
迷信嗰個係女同事喎
所以你建議樓主應該無視啲公仔照返工?
唉樓豬..你既然覆埋啲無聊都唔覆我認真野
好失望囉

終於明白點解班無人理既毒撚,
又要唔信又要成隻想主人理下佢既狗咁
不停出出入入、隔幾個鐘又留返同一個留言
現實無人理,咁唯有係到刷下存在感囉
點知連依到都無人理

聽完就算嗰啲人走哂㗎啦~
可以畀意見你既人都比哂~
得番啲肉緊毒撚想執死雞圍爐咋

尋日波濤洶湧咪唔死出嚟囉
你唔打算開,就自推到1001算啦
連個小小優越感都唔好比佢哋拎
樓豬應該聯絡各大學理科學院,喺佢地面前表演掉9啲鬼仔,再叫班researchers貼身追蹤樓豬
真係咁好彩觀測到啲所謂supernatural現象,下屆諾貝爾物理學獎樓豬應該有獎金分
唔打算開?
個post會開2?
叫你走嘅人都係想你好 你死唔聽緊係忟
明你想個主任好 幫佢留到12月
你自己問你自己有冇能耐頂到12月
你頂多兩個月 個主任又會唔會覺得你係救世主
每個人都係過客 你早走左 個主任最多心底抱怨下 佢都唔會點 過多幾年都唔會記得你呢個同事
為人係好 但你根本冇能力去頂呢件事幫你個主任
反而你更需要人地幫
你自己驚餐懵但係又唔走人,又要 夾硬話對事不對人 女同事好好人好溫柔.
咁點解你唔覺得你男朋友正正因為對你好,所以先會鬧你?呢度就唔再 對事不對人?
齋睇文字都覺得恐怖
依啲嘢易請難送
但總有人鍾意玩靈探/碟仙/邪牌
好驚
咁你自推到1001啦
見到班識少少扮代表既毒L就覺得好撚煩

試過現實有班同事圍埋傾鬼故,個無存在感毒L行過好自信咁話「如果有鬼既話呀、中國滅亡咗啦,廿二世紀啦~」,班同事用一個睇動物園既眼神望一望個毒L,繼續自己傾~
本身都有啲男同事同佢傾下海賊王,但依件事之後佢真係變咗公司幽靈完全無人理

就正正喺上面嗰堆人,所以樓豬你唔使對班毒L嗰既野太上心
樓主logic=撇除你啲五官 你都係個靚仔嚟嘅
我諗我唔做休息下就無事
多謝你
完啦好嗎
好攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞