我終於頂唔順養古曼童個同事

1001 回覆
96 Like 897 Dislike
建議樓主同兩隻嘢做friend,同事繼續養,但有著數就益埋樓主
純問 用同事條命得唔得?
條毒撚反社會型人格 block就得
你都訓撚醒未打稻草人我都識
因為最惡唔係佢地,諗下殖民時代西葡英法德意美俄信咩
佢用實力證明啲滿天神佛法術符咒都係9up

乜嘢和尚道士術士都俾佢批鬥到死
正既佛牌係唔會(例如龍娑自身師傳牌咁)
只要你多D做善事同供德就會帶來好運
如果要對付番陰法既正牌都有好多(檔降貝/虎頭魯士/附本)

相反用陰料打造出黎 或者用陰法注入既牌就會吸你陽氣 報比你既野可以好快 (例如 中六合彩/賭錢贏好多) 但同時吸走你既陽氣會消得更快 好似等價交換咁 或者會變成橫財命
垃圾鬼故唔好睇咁多
貼毛魔張大頭相係office 唔好話古曼童 感冒童都壓得住啊
睇CCTV嘛

係唔係呢d公仔?
佢講個4樣野都勁主觀
追返故 見到樓主淨係講到
「對小朋友好有心 好幫同事手 好多人鐘意搵佢傾計」

頭兩個我覺得係佢比野迷左 先會將呢啲野放大左
覺得要去同個同事深交做好朋友
尾個個有機會係兩隻野幫佢吸人緣 啲人先會想同佢傾計
唔係就收聲就得

類似依種 但關節位多啲
我細膽,啲圖可摸耳四重加密
可唔可以唔放圖
唔係我覺得...係我體驗過好多好多好多次
無論日頭夜晚都有...戶外室內都有
我同佢地住埋幾十年...由我懂事已經知佢地係度
我試過3個唔同既鄰居...因為我分唔清楚
其實佢地已經死左一排...我都係人地提起
我先知我原來見到唔係真人
佢地唔會係人地講既咩紅色綠色黑色
佢地同你同我一樣係彩色...只係面色同衫褲有少少灰暗
無論你見唔見到佢...當你唔小心接觸到佢既時侯
會好似好輕微靜電咁...然後起雞皮
接近佢既耳仔會好似坐飛機咁罩住左然後vv聲
如果我見到佢我會扮睇唔到
如果我feel到佢會若無其事做野
佢地只係冇得叉電既能量體...唔會係依度存在好耐
當佢既能量用完佢就會消失...有啲舊電大啲咪存在耐少少
但唔會有咩清朝呀二戰呀個啲
我見過最長既電池只係一年左右
如果真係咁撚猛 19年香港就唔會輸到仆街 黃色古曼圈搞到林奠比卡超仆街都得啦
我以前會feel到有野
大左感覺少咗。
我試過傍晚行一個好小人嘅商場,突然間feel到有啲唔妥、有陰氣,點知行多幾步前面真係有間舖頭,有古曼童
嘩咁巴打你又真係睇得幾清
我之前睇過嘅通常都只係著白衣,低下頭

每一個人嘅感官開發都唔一樣, 天賦都有唔同,你未「聽」過佢地「講野」姐

正如我未試過好似你睇得咁清都唔會vv聲

我呢d能力都好短暫,唔係長時期維持架~ 好睇機緣,同你情況唔同

同埋佢地唔主動搞你咪算好囉….. 好次我feel/ 「見到」比隻鬼奶腰….
陰法通常供奉比佢哋嘅祭品會特別啲
但佢哋啲力都會強勁啲
但我都係聽返嚟
詳情可能要法科師傅專業講

正常古曼童其實係泰國學彿嘅和尚
幫啲未有得投胎輪迴嘅小朋友
然後由善信好似助養兒童咁
供啲古曼童返屋企一齊修行
正派做法冇記錯
和尚係要幫啲古曼童皈依
古曼童亦要守彿法
佢哋都會長大但唔係用我哋嘅時間去計
然後直到佢哋可以投胎就會走

陰牌通常都會用邪門方法
比如骨料,棺材釘去入法
佢哋就好似冇皈依呢類嘢
而點解佢哋好似大力啲有用啲
係因為冇乜守規矩
業力報係邊個度我就唔知咁清楚啦

利申:對神秘學有興趣only
我都係將我睇過嘅打出嚟
只係見個個一睇古曼童三隻字
就覺得一定係邪門嘢覺得佢哋有啲慘
換個角度都只係助養陰間兒童

我成日覺得本身個”物”係唔會存在惡意
重點係用個個人,個心係點出發
信則有,不信則無
唔信都可以當故仔聽下咁
可以點解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞